And the tour goes on…

Se apropie de sfarsit turneul Pfizer cu Sistem. Mai avem trei locatii. Aseara am fost in Cluj, la Obsession.sistem1.jpg

 A fost una peste alta un eveniment reusit. Cu toate astea am constatat inca o data cat de obtuzi sunt unii oameni. Exista acolo in Obsession un MC rezident. Un MC prost, care vorbeste mult, repede si in engleza, adica exact cum trebuie ca sa nu inteleaga nimeni nimic. Nu ma dau eu acuma marele MC in viata, insa am cativa ani buni de cand fac meseria asta. Ei bine, „colegul” asta al meu este extrem de orgolios. In loc sa stea linistit si sa se relaxeze, ca doar ii facea altcineva treaba pentru cateva ore in seara aia, el nu stia cum sa ma dea mai repede afara de la pupitru ca sa-si reia el baiguielile lui de doi bani. M-a enervat foarte tare.

Pentru ca prin amabilitatea politiei romane sunt lipsit de permis, deci pieton, am mers cu avionul la Cluj. Pe langa ca este foarte ieftin, a fost si foarte relaxant. Mai ales ca astazi am avut o zi intreaga in care sa ma plimb impreuna cu Cici si Zoli. Am cascat gura in magazine, am mancat prajituri, ne-am facut frezele la Zsolt (foarte tare stilistul asta!), a fost cool.

 Acum, mort de oboseala, am ajuns pentru cateva zeci de minute acasa. Insa ma pregatesc de o noua seara in Twice. Your only vice. Acolo sunt eu rezident. 🙂 Pacat insa ca nu vine nimeni sa-mi zica sa-l las sa-si faca evenimentul… Iar ma enervez.

  1. Gabriela 18 martie 2007
  2. danfintescu 19 martie 2007
  3. Gabriela 20 martie 2007
  4. danfintescu 21 martie 2007
  5. Florin Grozea (Hi-Q) 22 martie 2007
  6. danfintescu 22 martie 2007
  7. Gabriela 23 martie 2007
  8. danfintescu 24 martie 2007
  9. Gabriela 9 aprilie 2007
  10. danfintescu 10 aprilie 2007

  Add Your Comment

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.