Bobockenball 2007

Eu sunt absolvent al Liceului German din Bucuresti. Eu sunt absolvent al Liceului German din Bucuresti din anul 1999. Asta nu ma deranjeaza tare in viata mea de zi cu zi. Insa ieri m-a cam durut… Pentru ca am prezentat balul bobocilor din fostul meu liceu.

Cu siguranta ca anii din liceu mi-au fost cei mai frumosi din viata. De acolo provin si cele mai tari prietenii si cele mai misto golaneli. Insa pentru mine anii cand ma feream din calea “alora mari de-a doispea” nu mi se par atat de indepartati. Iar aseara, “aia mari” imi vorbeau cu dumneavoastra. Cumplit moment.

Mie nu-mi place sa prezint baluri de boboci si tocmai luasem hotararea ca anul acesta sa nu ma mai indeletnicesc cu asta. Nu-mi place pentru ca organizatorii sunt lipsiti de experienta, stresati, stresanti. Nu-mi plac, pentru ca de fapt lumea vine la baluri pentru cele cateva ore de discoteca de dupa, nu pentru balul propriu-zis. Nu-mi plac pentru ca un MC la baluri trebuie sa vorbeasca foarte mult, mai mult ca la alte evenimente.

Cu toate astea, atunci cand mi-a sunat telefonul si fosta mea diriginta, Cristina Niculiu (she rules!!!), m-a intrebat cu o voce mica si timida (pentru cine o cunoaste, sa stiti ca e capabila si de o astfel de voce, dar numai cu generatiile preferate) daca as fi liber sa prezint balul din german, m-am topit tot si am zis “da” fericit si emotionat. Dupa care, evident ca au urmat telefoane peste telefoane cu intrebari si schimbari de ultim moment. Insa de data asta le-am raspuns tuturor cu mare drag, pentru ca erau din fostul meu liceu.

Balul? Lumea zice ca a iesit bine. Eu nu stiu ce sa zic. Pentru ca… pana la urma a fost doar un alt bal. Emotiile m-au tinut atata vreme cat mi-am vazut fostii profesori, insa elevii… ei bine, ei erau in clasa a IV-a cand terminam eu liceul. Nu cunosteam pe nimeni. Noroc cu Radu Florescu, fiul d-nei prof. de Deutsch Corina Florescu, pe care il stiam in sensul in care el era boboc cand eu eram a XII-a si, evident, prezentam Bobockenball 1999.

Daca ma suna si la anul? Evident ca ma duc!

Vestea cea mai buna este ca saptamana asta  am scapat de lunga noapte de sambata. Colega mea de la Megastar, Georgiana, s-a hotarat sa ma scape de chinuri. De azi, meteo, pana saptamana viitoare.

  1. Miki 23 November 2007
  2. danfintescu 23 November 2007
  3. Miki 23 November 2007
  4. lamaie 24 November 2007
  5. adeea 24 November 2007
  6. danfintescu 24 November 2007
  7. Miki 24 November 2007
  8. danfintescu 24 November 2007
  9. adeea 24 November 2007
  10. danfintescu 25 November 2007
  11. Radu Niculiu 10 November 2008
  12. danfintescu 12 November 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.