10 ani de Prima TV

Pe 16 decembrie, in Piata Constitutiei s-au sarbatorit 10 ani de Prima TV. Desi sunt unul dintre cei care au petrecut cele mai multe ore acolo, n-am simtit sarbatoarea ca fiind si a mea, pentru ca am muncit.

Au fost 11 live-uri, din ora in ora (ba chiar mai dese in timpul stirilor). A fost frig, a fost stres, a fost lume multa, au fost si ceva nervi. Sunt sigur ca m-am balbait, ca au fost cadre care n-au iesit tocmai bine, momente in care s-a stat prea mult sau prea putin in live, intrbari care n-au fost puse, lucruri care au fost reptate prea des. Insa per ansamblu totul a iesit ok. Seara tarziu, cand totul se terminase, am simtit oboseala placuta a unei zile in care poti spune ca ai facut ceva bine.

A fost lume multa in piata, au cantat, au dansat. Colegul meu Codrut (aka Catalin Dezbracatu) a fost un MC excelent. M-am intalnit cu fosti si actuali colegi, am stat de vorba in direct cu Hi-Q, ca intotdeauna o placere.

A doua zi, desi obosit, am fost in platoul Megastar, reamenajat pentru o emisiune speciala care sa serbeze 10 ani de existenta Prima TV. Desi la repetitie eram destul de ingrijorat, pentru ca la un moment dat parea ca nu se va lega nimic, pana la urma emisiunea a iesit foarte bine. Sau cel putin asa s-a vazut de la mine de acolo, de unde stateam. Felicitarile mele sincere si personale pentru Mondenii, care au dus greul live-ului si care s-au descurcat extrem de bine. Au aratat ca sunt intr-adevar talentati, au fost in stare sa duca pana la capat multe momente de improvizatie, totul facut in direct.

  1. Anemari 20 December 2007
  2. ally 20 December 2007
  3. danfintescu 20 December 2007
  4. ally 20 December 2007
  5. Silent enigma 20 December 2007
  6. danfintescu 20 December 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.