Ieri am avut o zi extrem de plina, cu pregatiri si intalniri pentru saptamana viitoare, cand voi avea trei evenimente, dintre care unul dureaza 4 zile.

Am reusit insa ceva de care sunt foarte mandru. Am reusit sa ma intalnesc cu Victor si Irina, doi prieteni foarte buni de-ai mei cu care nu ma mai vazusem demult. Prea demult. Ne-am intalnit la Basilicum pe langa Statuia Aviatorilor si am mancat impreuna un late lunch. Este incredibil cat de bine se pastreaza relatiile incepute in copilarie/adolescenta. Sunt ca niste plante extrem de rezistente, care nu cer aproape nimic ca sa reziste. A fost nevoie de doar cateva secunde ca sa ajungem sa stam de vorba ca si cum nu ne mai vazuseram de ieri.

Cu toate astea, tocmai prieteniile astea vechi, de care esti (prea) sigur sunt cele pe care le sacrifici primele atunci cand treburile te aglomereaza sau cand alte relatii, in care interesul primeaza, iti ocupa tot timpul. Am descoperit cu mare bucurie ca prietenia asta a rezistat. Si asta e foarte bine.

Saptamana viitoare, de luni pana vineri, voi fi la Sinaia la Forumul International de Asigurari si Reasigurari, unde am organizat un fel de televiziune cu circuit inchis. Aduc cu mine un producator, un operator, un editor de imagine, camera de filmare, grup de montaj. O sa fie obositor, dar fun.

Vineri seara – petrecere de firma (Promoterm) la Poiana Brasov

Sambata seara – Twice