14 ore de clip Bandidos

Televiziunea in general nu este nici pe departe un lucru atat de greu de facut. Spun in general referindu-ma la emisiunile pe care le vedeti voi in fiecare zi la televizor. De exemplu, pentru un minut de stire, rareori se filmeaza mai mult de o ora si jumatate. Ei bine, cu un videoclip lucrurile stau putin altfel. Pentru 3 minute si jumatate se filmeaza multe ore si se monteaza si mai multe.

Sambata, ora 14:30 – echipa de filmare ajunge in Club El Comandante Vama Veche. Sambata ora 18:30 – se trage primul cadru din primul videoclip al trupei Bandidos. Duminica ora 07:30 – se trage ultimul cadru al videoclipului. Duminca 13:30 – echipa de filmare ajunge acasa, in paturile personale.

Este primul videoclip la care am fost scenarist si regizor. La scenariu m-au ajutat mult de tot membrii trupei. Aseara la filmare am avut parte de ajutor mult si pretios de la echipa de filmare pe care am reusit sa o adun. Asa ca multumiri multe si pe aceasta cale lui Lucian Balasescu, Gabi (lumini), Balloo.

Este un clip facut intre prieteni, pentru prieteni. Bandidos este o trupa la inceput, formata din oameni pe care ii cunosc de ani de zile si care nu au avut deloc parte de huzur in show-bizul romanesc. Cert este ca acum au un proiect in care cred cu totii foarte tare.

Filmarea a iesit pana la urma, desi cel mai mare inamic al nostru a fost soarele, care se incapatana sa apuna sau sa rasara cand noi inca mai aveam cadre multe de tras. S-a lucrat cu stress, sub presiune, ceea ce inseamna ca nu pot garanta ca au iesit toate cadrele. Sunt insa cateva extrem de frumoase.

Saptamana care incepe maine (deja?!?!) ma apuc de montaj. Sper ca in 2-3 nopti sa-l termin si sa iasa bine, pentru ca imi doresc mult sa mai fac videoclipuri, chiar daca in urma cu vreo 6 ore (dupa 29 ore de nesomn) nu eram sigur ca mi-as mai dori.

  1. rodica 17 June 2007
  2. danfintescu 18 June 2007
  3. Anca Lupes 18 June 2007
  4. vichi 18 June 2007
  5. danfintescu 18 June 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.