2 ani de Magic FM

Joi seara s-a intamplat, in Coyote Cafe. A fost foarte, foarte misto. Dupa cum am mai spus, mie imi place foarte mult locul ala, pentru ca acolo ies intotdeauna niste super-petreceri, unde sunt multi oameni foarte misto, carora le place muzica live. A fost o seara excelenta.

magic-fm.jpg

M-am intalnit cu foarte multi prieteni si colegi, lucru care mi se pare firesc, ca doar era petrecerea lor. M-am bucurat foarte mult sa-l revad pe amicul Florian Gheorghe (Libertatea) pe care nu-l mai intalnisem de ceva vreme si care, spre marea mea surprindere, era fara Bogdan Pavlica (Radio Romania). Ma rog, poate ca s-a intamplat numai de data asta, ramane de vazut. Au fost si Zoli cu Anca, cu care am schimbat cateva vorbe pe fuga, dat fiind faptul ca eram cu totii ocupati sa vorbim cu oamenii cu care ne vedem mai rar.

La petrecere am fost impreuna cu cei (inca) 10 finalisti Megastar, pe care ne-am gandit sa-i mai scoatem putin din rutina zilnica si sa-i ducem la un party in care atmosfera sa fie cat de cat apropiata de cea pe care va trebui sa o creeze ei sambata asta. Desi la inceput cei mai mici de varsta au parut destul de stingheri, cu timpul si-au venit toti in in fire si s-a lasat cu dansuri si cu distractie. Maria si Oana au fost de departe cele mai in verva fete, dar nici Larisa si Alexandra nu s-au lasat mai prejos. Baietii au fost putin mai retinuti, pana la un moment dat. Singurul care nu a dansat deloc a fost Florin, dar asta nu m-a surprins foarte tare. Megastarii au fost pozati intens de o multime de fotografi si s-au intretinut cu Mihai Traistariu si Kamara (Alb Negru).

Veti vedea si voi cum s-au distrat ei, astazi la Megastar.