2 Predatori si o juma de Alien furios

Aseara, cum sotia mea era depresiva din motive de neintelegeri cu the notsokidanymore sister, iar amicul Bors si cu mine eram in drum spre Alien vs. Predator 2, ne-am hotarat sa o invitam si pe ea, gandindu-ne ca o sperietura extraterestra o sa-i ia mintea de la problemele de familie.

imgasp.jpg

Eu cred ca filmul asta a fost scris in plina greva a scenaristilor de la Hollywood. Nu de alta, dar pana si nevasta-mea, care de obicei traieste filmele la maxim (nu stiu sigur, dar cred ca si la Ice Age i s-au umezit ochii de duiosie), s-a plictisit de moarte. Aia rai apar intotdeauna exact cand si de unde te astepti. Nici macar nu tresari.

O alta mare problema cu filmul asta este ca de data asta se infrunta un Predator venit sa faca ordine cu un Alien care e corcit pe jumatate cu vanatorul inter-spatial. Asa ca rezulta un caft de final in care se bumbacesc doua creaturi care arata la fel. E ca pe vremuri cand la televizorul alb-negru urmareai un meci intre o echipa imbracata in rosu si alta in albastru. De nu mai stiai care-i care, unde-i mingea si cine a dat gol. Asa si cu filmul nostru. Concluzia: DECI NU!

  1. cristina karma 17 January 2008
  2. Silent enigma 17 January 2008
  3. danfintescu 17 January 2008
  4. irina 17 January 2008
  5. danfintescu 18 January 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.