A doua zi, a doua grupa

Ieri am fost alaturi de ceilalti 4 concurenti din Muntenia. Au inceput cu coregrafia, unde toata lumea este de acord ca toata lumea are mult de lucru… Silvia, coregrafa Megastar, se zbate mult si, incet-incet, lucrurile au inceput sa se miste. Au lucrat mai intai individual, pe piesele pe care le vor prezenta in concurs. A aparut o problema pe care n-o banuisem pana acum: e foarte greu sa gasesti ceva de facut pe scena in toate cele 3 minute si ceva cat dureaza o piesa. Primele miscari le ies bine, au chef, sunt ok, apoi apar ca fiind din ce in ce mai incurcati. S-a lucrat si la coregrafia piesei de grup. Aici Florin se pare ca are niste probleme de coordonare. A recunoscut si el asta in scurtul interviu pe care mi l-a dat dupa ora.

Canto apoi la Crina Mardare. Mult mai apropiate valorile in aceasta grupa, unde toti concurentii se descurca extrem de bine. Insa Camelia are niste probleme cu pronuntia in engleza. Piesa ei de concurs are si foarte multe cuvine spuse foarte repede. Iar nesiguranta in pronuntie o face sa piarda ritmul, notele si sa nu se mai inteleaga nimic din ce zice. Crina a lucrat mult cu ea ieri si fata a facut progrese vizibile, insa tot nu e inca bine de tot. Deja, impreuna cu colegul meu operator Adi Ciobanu (Shepherd), ne imaginam comentariile juriului, mai ales Iantu si Despot. Dar nu mai e mult si nu vom mai avea nevoie sa ni le imaginam.

Astazi, dupa meteo (incepe iar tura mea), voi filma portretul lui Razvan Mazilu, cel mai nou membru al juriului, cel care il inlocuieste sezonul acesta pe CRBL. Ne intalnim la Teatrul Odeon. Trebuie sa ma pregatesc bine, pentru ca Razvan este unul din cei mai mari coregrafi din Romania, are multe de povestit si multe de aratat…

Diseara pentru ultima oara in Twice!

  1. brigitta 12 October 2007
  2. danfintescu 13 October 2007
  3. brigitta 13 October 2007
  4. danfintescu 14 October 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.