Am infrant Muntenia

Impreuna cu Moto si Marius am pornit azi dimineata sa filmam prin cateva orase din Muntenia, pentru ca preselectiile Megastar pentru aceasta provincie s-au tinut in Bucuresti. Deci nu prea am fi avut ce sa aratam…

Am filmat in Curtea de Arges, Targoviste si Ploiesti. M-au frapat: oamenii timizi si necomunicativi din Curtea de Arges si Targoviste, faptul ca in Curtea de Arges toata lumea asculta manele peste tot si toti sunt mandri de asta, centrul Ploiestiului pe care nu-l mai vazusem niciodata si care este extrem de frumos si de curat, Palatul Culturii din Ploiesti care este o cladire mare si frumoasa, cu toate astea intr-o stare avansata de paragina.

Tot in Ploiesti ne-am intalnit cu Nico, artist roman care a ales sa nu-si paraseasca orasul de bastina, desi ocazii de a se muta in Bucuresti au fost multe. Chiar daca eram obositi, ne-am simtit foarte bine in compania ei.

Ne-a povestit multe in restaurantul din Ploiesti unde ea a cantat pentru prima oara pe cand avea 16-17 ani. Unul din lucrurile de care eu uitasem este ca ea a cantat in duet si la Star Factory, cu Alex. Care a castigat! La fel si Catalin la Megastar 1! Ceea ce inseamna un singur lucru: fiti atenti cu cine va avea Nico duet la Megastar 2! 😀

images1.jpg

Acum se apropie de miezul noptii si ma pregatesc pentru cateva ore de somn. Maine de la ora 10:00 voi fi la canto, pentu primele ore alaturi grupa I, pe care o voi insoti apoi la primele ore de coregrafie. Va fi o mare placere sa o vad pe Crina Mardare la lucru.

  1. evelynne 10 October 2007
  2. danfintescu 10 October 2007
  3. Anemari 11 October 2007
  4. evelynne 12 October 2007
  5. danfintescu 12 October 2007
  6. evelynne 12 October 2007
  7. danfintescu 13 October 2007
  8. evelynne 14 October 2007
  9. Seba 18 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.