Audi A5 in Cuba

Aseara am fost MC la lansarea Audi A5 in Romania. Mai bine zis am fost voice-over, pentru ca nu am aparut deloc pe scena, ci am stat undeva, in spate si am citit niste texte scrise de altii, care introduceau anumite momente.

Exista pe lumea asta o specie de oameni angrenati in organizarea de evenimente care au rolul de intermediari. De obicei ei sunt din partea agentiilor de publicitate. Ei au rolul de a aduce armonia intre cererile imposibile ale clientului si disponibilitatea scazuta a echipei tehnice de a depasi limitele contractului. Totul decurge cum nu se poate mai bine atunci cand se face aceasta medie, insa cand intermediarul este de o singura parte, atunci totul se duce dracului.

Aseara am avut un intermediar de partea clientului. Care client, vazand ca pana si cele mai neverosimile dorinte ii sunt indeplinite, evident ca nascocea imediat altele si mai gogonate. In echipa tehnica, cu care de altfel am mai lucrat (Media Rent) sunt oameni ok, care nu stau niciodata cu contractul in fata pentru a vedea daca se depaseste ceva. Insa nu i-am vazut in viata mea atat de nervosi.

Evenimentul in sine a fost unul extrem de simplu. Speech, dans, intrare masini, recital. Totul ar fi trebuit sa mearga cum nu se poate mai bine. Nervii insa i-au facut pe toti sa fie incordati si astfel au aparut tot felul de greseli. Nu mi-a placut atmosfera, nu mi-a placut sa lucrez asa. Unde mai pui ca textele “agreate” de agentie si clienti erau scrise intr-o limba de lemn, care nici macar dat la rindea nu era.

Excelente insa momentele artistice: compania de dans Aeros si recitalul sustinut de Alexandrina si Blazzaj.

Super-tare si masina. Scumpa si frumoasa, exact cum ii place romanului.

    1. floringrozeahiq 4 July 2007
    2. danfintescu 5 July 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.