avi, adi, gina… toti e ok

Ieri la meteo am observat un amanunt care nu m-a bucurat foarte tare. Make-up in primatv se face in primele doua saptamani in care lucrezi acolo. Dupa care totul devine din ce in ce mai subtire, pana cand ieri, mi-a tamponat fata de 2-3 ori cu pudra si mi- a zis gata. Chestie care mi se pare o dovada clar de neprofesionalism… Astept sa vad daca si tura cealalta va face la fel. Insa pentru un prezentator machiajul este extrem de important, din cauza ca daca nu esti machiat bine, arati fie ca un mort, fie pielea iti luceste de parca esti leoarca de sudoare etc etc etc.

 images2.jpg

Aseara filmare la mine in platou cu Gina Pistol pentru stirile e-ok.ro . De data asta am filmat cu doi invitati, care vor aparea pe rand, in doua seri diferite: Adi Sana de la Akcent si Avi de la Activ. Gina se descurca destul de bine la vorbitul liber, atata vreme cat este putin pregatita dinainte pe tema respectiva. In afara de cateva mici ezitari, inerente oricarui inceput, ea reuseste sa fie naturala, chiar mult mai naturala decat atunci cand citeste.

 images1.jpg

In rest, ieri seara a fost foarte funny la filmare, pentru ca Florin si fratele lui, Horia, s-au tinut de cuvant si au adus o camera de filmare pe care au indreptat-o spre noi, cei din spatele camerei care o filma pe Gina. S-a ras mult mai mult, cu totii am facut pe interesantii, ne-am cautat bancurile alea bune… toate astea spre disperarea singurului om care venise acolo sa fie filmat de fapt – GINAAA!!! Una peste alta, foarte funny. Sper sa mai aduca si alta data camera. Insa nu sunt foarte sigur ca filmarile alea ar trebui aratate cuiva 😉