Back, cu dare de seama si toate cele

Pfoaaaaa! Da’ mult timp a mai trecut de cand n-am mai scris aici pe blog. Si am tot trait chestii despre care mi-am spus ca trebuie neaparat sa postez. Sa vedem ce mi-aduc aminte. Oricum, ar trebui sa urmeze o frenezie de postari despre tot felul, insa la cum stau cu timpul, nu stiu cum le voi rezolva pe toate. Basca faptul ca fi-mea tre’ sa dea semnal de iesire la lumina in orice moment…

Saptamana trecuta a fost FIAR, eveniment despre care am mai scris, la care particip ca reporter, MC si producator pentru al treilea an. Ca sa vedeti cam despre ce e vorba, uitati-va aici si aici. A fost frumos, ca de obicei, pentru ca am lucrat cu echipa de la MEDIA XPRIMM cu care ma inteleg foarte bine. Una dintre putinele echipe din domeniul evenimentelor care merge ca unsa, fara conflicte majore si fara gafe de netrecut.

Intors in Bucuresti, n-am avut timp de stat. Dupa ce vineri am trecut pe la copiii de la Bambini in Emergenza (revin cu un post separat despre  asta), m-am infiintat la Grand Arena Mall, unde firma pe care o administrez a produs un eveniment de trei zile pentru copii. Le multumesc Mirelei si lui Alin fara de care nu m-as fi putut descurca niciodata. Evenimentul a fost un real succes. Copiii s-au distrat, totul a mers ca pe roate. Filmuletul pe care il urmariti a fost realizat cu talentul incontestabil al mamei Marei.

Dupa ce duminica am prins prima noapte de somn intreaga dupa mai bine de o saptamana, luni dimineata am fost la Sf. Macrina (v-am zis ca urmeaza post) unde am donat banii castigati de echipa albastra in primul sezon de VDTF.

  1. Sabinu' 2 June 2009
  2. Gabr13l 2 June 2009
  3. JwP 2 June 2009
  4. alexandra 2 June 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.