Back in business

Am avut doua zile in care mi-am revenit dupa noptile de vineri si sambata in care am avut eveniment si am filmat videoclipul Bandidos. Am dormit mult si am muncit mult mai putin decat de obicei. Am avut mare nevoie de aceste doua zile de relativa odihna, pentru ca ma simteam total lipsit de initiativa si energie. De ieri dupa-amiaza sunt insa back in business.

Ieri seara am vizionat o parte din materialul brut al videoclipului. Un lucru pot spune cu certitudine: nu va fi o catastrofa. Mai multe nu vreau sa zic acum, pentru ca inca nu am montat nici macar un cadru. Va fi un videoclip cu mult feeling, foarte cald din punct de vedere al temperaturii culorilor. Montajul este insa un element extrem de important. Noaptea asta este prima de montaj, ceea ce inseamna ca maine voi sti exact ce iese. Doamne ajuta!

Tot de astazi incep un curs in a scrie rubrica meteo si a-mi aranja hartile, astfel incat colega mea de prezentare Lili sa poata avea si ea liber in zilele in care nu prezinta. Fac acest lucru, pentru ca ea e nevoita sa-mi tina locul de multe ori atunci cand eu plec prin tara la diverse evenimente, insa eu nu-i pot tine locul ei niciodata. Cred ca va fi fun sa-mi fac singur textele. De vineri intru o zi la prezentare la meteo, dupa care reiau de luni.

Saptamana asta nu merg in Twice. Cred ca o pauza este cum nu se poate mai binevenita. Ajunsesem iarasi la un grad destul de mare de saturatie: acelasi loc, aceiasi oameni, aceeasi muzica. Vineri seara decolez spre Timisoara, de unde ma va lua o masina care ma va duce la Arad. Da, TAROM nu gaseste important sa aiba un zbor Bucuresti-Arad, dar asta e. Sambata de la ora 15:00 eveniment mare in Arad cu concursuri multe si concert Anna Lesko si Voltaj.

Duminica seara ajung inapoi in Bucuresti.