Bandidos pe jumatate montat

Azi-noapte a fost prima noapte de montaj la videoclipul Bandidos. Recunosc ca am la primele cadre aveam emotii imense. Am mai montat impreuna cu Iustin pentru emisiunea Party Crashers de pe e-Ok.ro si ne inteleseseram foarte bine impreuna. Insa de data asta eu eram pe teren cu totul si cu totul nou.

Dupa ce am inceput sa lucram, am descoperit cum cadrele se legau intre ele, am rezolvat cateva mici probleme aparute la filmare si nesesizate de mine (deh, e primul) si uite-asa la 4 fara ceva dimineata, aveam premontajul gata. Asta inseamna ca avem cadrele insiruite si lipte si ca mai trebuie doar sa umblam putin la culori si sa definitivam sunetul. Adica munca de finete.

Uitandu-ma azi-dimineata la el nu puteam sa spun altceva decat “rau nu e”. La fel spunea si Iustin. Insa nu-mi dadeam seama de nimic mai mult. E si normal dupa vreo 10 ore de concentrare pentru 3 minute si un pic de videoclip. Insa de-abia asteptam sa treaca vreo cateva ore de somn, astfel incat sa-l mai pot vedea o data si, in acelasi timp, sa-l arat si sotiei mele, care este cel mai aspru critic al meu. O admir pentru ca este in stare sa ma critice atat de dur, desi ea n-ar fi foarte convinsa de admiratia mea – mai ales in timpul si in imediata vecinatate a criticilor. Ei bine, vazandu-l dupa cateva ore de pauza… mi-a placut. Nu e un videoclip cu pretentii, insa este un videoclip curat, care se potriveste cu piesa si care isi comunica mesajul. Iar cand s-a terminat si am ridicat ochii temator de o rafala de critici care sa ma faca praf, am intalnit chipul zambitor al sotiei mele. Mi-a zis ca ii da o senzatie foarte misto – am incheiat citatul.

Ei bine, da. Mie imi place ce-am facut. Si am curajul sa sustin asta si mai incolo, cand cu siguranta ca vor aparea si multe critici. Este un lucru pe care l-am facut si de care sunt mandru. E adevarat, momentul important de-abia urmeaza. Trebuie sa-l vada Bandidos. Ca doar al lor e. Ei bine, in timp ce scriu aceste randuri ei sunt in drum incoace. Insa am vrut sa scriu post-ul acum, ca sa fiu sigur ca ramane parerea mea, indiferent de ce vor spune ei. Insa asa cum ii cunosc. Eu zic ca le va placea.