Bendeac despre Plugaru

Mie imi place cum scrie Mihai Bendeac. In general, din scurtele intalniri pe care le-am avut, mie imi place Mihai Bendeac. Il si citesc. Si de-asta ma bucur foarte tare ca el a scris asta la el pe blog despre colega mea Alina Plugaru.

„Ah!In seara asta am primit un telefon de felicitare.Nu conteaza pentru ce.La capatul celalalt al firului o voce simpatica ma roaga sa n-o intreb de unde are numarul meu.Ii spun ca n-aveam oricum de gand.Vorbeste foarte frumos,cu mult bun-simt.E genul de persoana care te atrage in conversatie.O conversatie foarte placuta.Nu face nicio greseala gramaticala.Vocea suna educat si cristalin. Ii multumesc frumos pentru telefon si o felicit si eu.In primul rand ca-si face meseria cu profesionalism si nu se jeneaza cu ceea ce face.Intr-o tara in care curvele au devenit mari doamne si neveste de fotbalisti/afaceristi,ea isi poarta oprobiul public cu multa eleganta.Nu e curva.E actrita de filme porno.E Alina Plugaru.Ii multumesc pentru felicitari.”

Restul acestui post memorabil aici.

Si mie imi place Alina. Dar am mai zis asta. Si pe post am mai zis asta. E o tipa tonica, vesela, vie. Si este o foarte buna prietena. Sunt tare multumit ca lucrez cu ea.

  1. Victoria Jeanne Josephine Pierre Marie 15 noiembrie 2008
  2. dany 24 noiembrie 2008
  3. myhay 25 noiembrie 2008
  4. georgiana 5 decembrie 2008
  5. dia 17 decembrie 2008
  6. bogdan diana 16 ianuarie 2009
  7. rares 27 ianuarie 2009

  Add Your Comment

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.