big dayz

S-a aglomerat foarte tare viata mea care era si asa destul de plina. Iata o mostra de ritm de viata pe care sper sa-l pot mentine:

ora 10:30 – intalnire cu contabila pentru situatia lunii aprilie si update la situatia contabila a firmei; 12:30 – vizita la banca; 13:00 – intalnire la studio cu Iuliana, proaspat angajata Eventer Media (chiar nu mai puteam face fata singur). Sper sa se descurce cat mai bine. 14:30 – agentia Tarom, mi-am cumparat bilet de avion pentru Arad, unde voi avea un eveniment pe 23 iunie, 15:30 – meteo la Prima tv, 16:30 – scurta discutie cu art creator-ul care se ocupa de pachetul grafic al unui proiect despre care veti auzi foarte curand, 17:30 – intalnire cu un grafician/animator care se ocupa de acelasi proiect, 19:30 – intalnire cu Zoli de la Sistem si Anca Lupes care vor sa-i ajut cu un spot tv pentru un proiect pe care ei il realizeaza impreuna si care va incepe saptamana viitoare, 21:00 – proba video pentru o potentiala prezentatoare tv, 21:30 – intalnire cu DJ Star si niste prieteni de-ai lui, carora le-am prezentat studioul in vederea unor colaborari viitoare, 22:00 – filmare cu Gina Pistol pentru stirile e-ok.ro, 00:30 – filmare cu DJ Star pentru Happy Hour la e -ok.ro .

Iar astazi o iau de la capat cu un program extrem de asemanator. Insa imi place la nebunie ce fac si n-as face altceva pentru nimic in lume.

    1. rodica 15 May 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!