big dayz

S-a aglomerat foarte tare viata mea care era si asa destul de plina. Iata o mostra de ritm de viata pe care sper sa-l pot mentine:

ora 10:30 – intalnire cu contabila pentru situatia lunii aprilie si update la situatia contabila a firmei; 12:30 – vizita la banca; 13:00 – intalnire la studio cu Iuliana, proaspat angajata Eventer Media (chiar nu mai puteam face fata singur). Sper sa se descurce cat mai bine. 14:30 – agentia Tarom, mi-am cumparat bilet de avion pentru Arad, unde voi avea un eveniment pe 23 iunie, 15:30 – meteo la Prima tv, 16:30 – scurta discutie cu art creator-ul care se ocupa de pachetul grafic al unui proiect despre care veti auzi foarte curand, 17:30 – intalnire cu un grafician/animator care se ocupa de acelasi proiect, 19:30 – intalnire cu Zoli de la Sistem si Anca Lupes care vor sa-i ajut cu un spot tv pentru un proiect pe care ei il realizeaza impreuna si care va incepe saptamana viitoare, 21:00 – proba video pentru o potentiala prezentatoare tv, 21:30 – intalnire cu DJ Star si niste prieteni de-ai lui, carora le-am prezentat studioul in vederea unor colaborari viitoare, 22:00 – filmare cu Gina Pistol pentru stirile e-ok.ro, 00:30 – filmare cu DJ Star pentru Happy Hour la e -ok.ro .

Iar astazi o iau de la capat cu un program extrem de asemanator. Insa imi place la nebunie ce fac si n-as face altceva pentru nimic in lume.

    1. rodica 15 May 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.