Bourne UltimAtum

Am vazut aseara un alt threequel. De data asta chiar mi-am dorit din toata inima sa nu o dea nimeni in bara si asta din mai multe motive. In primul rand pentru ca e un film cu Matt Damon, care a dovedit cu varf si indesat ca este un actor exceptional. In al doilea rand pentru ca mi-au placut mult foarte mult primele doua parti.

Ei bine, The Bourne Ultimatum nu dezamageste. E un film de actiune foarte tare, desi poate cu scenariul putin clasic. Insa cu toate astea contine atata actiunea si suspans, incat nu ai timp sa-ti dai seama.

10m2.jpg

Matt Damon este deja un actor foarte, foarte bun. Filmele pe care le-a facut pana acum (Trilogia Ocean, The Good Shepherd, The Talented Mr. Ripley etc.) au aratat din plin ca are posibilitatea de a juca aproape orice rol. Sper sa nu ajunga niciodata sa joace intr-un film prost. Iar aici cred ca s-ar incadra ideea “geniala” a vreunui producator peste ani si ani, de a face inca un sequel sau, si mai rau, un prequel la trilogia Bourne… ce-i pana aici, e foarte bine!