Bye bye London…

In viata noastra, a celor care traim din evenimente, din petreceri, in general din distractia altora, exista niste cuvinte pe care nu vrem niciodata sa le auzim la telefon: “a picat evenimentul/petrecerea/concertul etc.” Cu atat mai putin vrem sa le auzim atunci cand este vorba despre o plecare din tara. Si cu atat mai putin vrem sa le auzim cu doar 3 zile inainte de acea plecare. Dar eu le-am auzit. Si le-am auzit de doua ori, pentru ca l-am rugat pe cel care imi dadea vestea sa repete, in speranta ca poate nu auzisem eu bine. Dar asta e adevarul. Evenimentul de la Londra a picat.  🙁

Aseara filmare cu Gina Pistol pentru stirile e-ok.ro in studio la mine. Desi obosita, Gina arata clar ca progreseaza. Insa cu siguranta ca un ritm de munca sustinut in domeniul asta si cateva ore de pregatire cu un om de specialitate ar ajuta-o mult. Gina chiar are potential si s-a dovedit in cateva randuri a fi chiar spontana in fata camerei. Mai mult, are ceva ce lipseste multor altor frumuseti publice de la noi: dorinta de a invata. Este cat se poate de receptiva la indicatiile pe care le primeste. S-a prins cineva ca sunt fanul ei? Chiar sunt.

images.jpg

Astazi ultima zi la meteo, pana vinerea viitoare. Intr-un fel imi pare rau ca trebuie sa nu mai fac meteo, pentru ca imi intrasem intr-un ritm excelent, pe care va trebui sa-l gasesc din nou saptamana viitoare. 

Asta-seara petrecerea Megastar in Club Pat. Daca iese la fel de bine ca si data trecuta, o sa fie foarte foarte bine. De data asta se pare insa ca voi fi MC, deci mai si muncesc putin.

Vineri la Club Twice, in Bucuresti.