Bye – Bye Ms. Moneypenny

Ieri, pe Euronews, am vazut ca a murit Lois Maxwell, actrita care a interpretat-o pe Ms. Moneypenny in mai bine de 10 filme cu James Bond, intre anii 1962 si 1985. Secretara lui M, misterioasa sefa a lui Bond, James Bond. Personaj vesel si intotdeauna gata sa flirteze putin cu 007, Ms. Moneypenny era, ca si Q, un personaj stabil si bine conturat, desi cu aparitii foarte scurte. In afara de rolul din filmele cu James Bond, Lois Maxwell are o filmografie destul de bogata, ramanand intotdeauna in zona filmelor politiste si de spionaj. In plus ea a mai avut pentru cativa ani o rubrica de succes intr-un cotidian britanic.

150px-miss_moneypenny_by_lois_maxwell_3.jpg

Dumnezeu s-o ierte!

Intre filmele in care a aparut Lois Maxwell se numara si The Spy Who Loved Me (1977) si Octopussy (1983), in care James Bond era Roger Moore. Aceste doua filme le stiu si acum aproape pe dinafara, pentru ca le-am avut (copil fiind) pe VHS. Cred ca le-am vazut de peste 20 de ori pe fiecare. Oare o sa mai am vreodata atata timp liber?

Tot ieri, zapand, am descoperit ca PRO TV si M6 au dat acelasi film (foarte prost) cu Arnold Schwarzenegger la aceeasi ora. S-or fi vorbit? 🙂

    1. roxana 1 October 2007
    2. danfintescu 1 October 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.