Calatorie catre centrul Pamantului – 3D

Marturisesc fara nici un fel de complex cosmopolit ca asta este primul film 3D care mi-a pacalit retina. Si pentru ca sunt atat de haplea in domeniul asta, m-am dus de doua ori. E drept ca a doua oara pentru a o bucura pe doamna vietii mele (ce rau imi pare ca nu-i mai pun link aici, dar cine stie… poate in curand…), insa marturisesc ca si eu de-abia asteptam sa mai vad o data cum ies chestii din ecran.

Filmul in sine nu reprezinta absolut nimic. E o rescriere moderna si americana a romanului lui Jules Verne, pe care americanii din film il pun la un plural incult (al majestatii?). Pe ici pe colo e funny, insa mai degraba doar pe colo. In rest, clisee, Brendan Frasier care face acelasi rol de Indiana Jones domestic, un pusti care probabil ca va deveni un nou sex-simbol al Hollywood-ului in anii ce urmeaza, Josh Hutcherson pe numele lui.

Filmul are doar doua parti bune. Prima: poate macar unul din cele cateva mii de copii care il vor vedea va avea curiozitatea sa citeasca o carte de Verne. A doua: Anita Briem, care e fooooarte sexy asa, in felul ei geros de nordica.

Evident ca nimeni nu se asteapta la foarte mult de la un film 3D. E ca un fel de parc de distractii in care poti sa stai pe scaun si sa mananci floricele. E fun. Si oricat de prost va fi urmatorul film 3D pe care voi avea ocazia sa-l vad, nu-i problema. Acolo voi fi.

  1. cristina karma 16 September 2008
  2. Sirg 16 September 2008
  3. crazy mei 16 September 2008
  4. danfintescu 17 September 2008
  5. crazy mei 17 September 2008
  6. danfintescu 18 September 2008
  7. ochelari 3d 2 October 2008
  8. Imagini 3D 8 January 2011
  9. danfintescu 15 January 2011

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.