caldura mare in platou, monser

Ei bine, da. Trebuie neaparat sa montez aer conditionat in platou. Aseara atmosfera a fost intr-adevar insuportabila. Este una din marile probleme, dat fiind faptul ca platoul este foarte mic, lumina degaja multa caldura, aproape de noi… Dar de fiecare data cand primesc niste bani, imediat se gasesc niste facturi restante de achitat si pana la urma aerul asta conditionat se amana cu inca o luna… Dar daca vom incepe sa filmam la proiectul nou se cere neaparat. Deja ar fi doua emisiuni care se produc acolo…

 

Aseara Gina a fost in mare forma. A terminat tot ce avea de facut (asta insemnand stiri normale si trei interviuri) in exact 40 de minute. Felicitarile mele personale. De vazut rezultatul il vedeti, evident, pe e-ok.ro . Urmeaza acum 3 saptamani de pauza, dupa care va urma adevaratul test. Sa vedem cat din experienta acumulata ramane peste vacanta. Aseara invitati au fost Anca Lupes (Star Management), Cristi Stanciu (Radio 21 si MTV) si Staru’. Anca a venit cu Zoli (Sistem) si eu am profitat de faptul ca nu puteam lasa un musafir singur, pentru a ma fofila afara din platoul mega-incins. Zoli era foarte obosit. Sistem au avut concert duminica la Sibiu si el venea direct de pe drum.

Astazi, dupa intalnirea de la ora 11:00 pentru un nou proiect, la ora 13:30 am casting la mine in platou (nu vreau sa ma gandesc cat de cald va fi) pentru rolul feminin din videoclipul Bandidos. Dupa care meteo, iar seara i-am rezervat-o sotiei mele, cu care nu am mai petrecut nici macar un minut de aproape o saptamana.