Cash or Nails sau cum sa te certi de la un status

Cred sincer si cu toata puterea fiintei mele ca statusurile de la Mess sunt una din cele mai smechere inventii de pe lumea asta. Sunt ice-breakers, sunt indicatoare de dispozitie, sunt linkuri si, deloc in ultimul rand, pentru unii oameni sunt collectibles. Spun asta pentru ca de ceva vreme, femeia care ma tolereaza in viata ei isi salveaza orice replica memorabila (film, vers de piesa, oameni care vorbesc in jurul ei) in telefon pentru un viitor status. Un lucru e clar. Odata ce ti-ai pus un status, nu mai poti sa apari maine cu banalul “Busy” sau, si mai rau, fara nimic! Din punctul meu de vedere, statusurile sunt o provocare. E ca si cum cineva te obliga sa te gandesti la ceva destept macar o data pe zi. Marturisesc ca si in cazul meu de multe ori versuri de piese ma scot din impas.

Astazi, pentru ca nu prea aveam chef de vorba, mi-am pus status de aspra si neagra depresie: “I hurt myself today, to see if I still feel”, vers pe care, de altfel, tocmai il ascultasem in masina, in drum spre munca. I-am multumit lui Johnny Cash, am pus statusul si mi-am vazut linistit de harti, norisori si temperaturi.

Ada, cu care vorbesc o data pe an, cred… imi da continuarea versurilor. Respect, zic eu. Ea zice, semi-scandalizata: Pai cum dom’le?! Sa nu stiu eu Nine Inch Nails?! Eu ma gandesc oleaca la istorie de muzica, imi misc aratatorul spre butonul de gugal, abandonez ideea, bazandu-ma pe nimic si imi sustin cauza: Johnny Cash a cantat-o primu’. Atat a asteptat Ada! Lovitura scurta de ctrl+C si ctrl+V. Intr-adevar, Johnny Cash a facut cover dupa Nine Inch Nails. Ok. De doua ori RESPECT pentru Ada! Bravo, fata! Ma recunosc invins… alea-alea. Dupa care m-a lovit. Ca sa faca un cover dupa NIN, Cash, care la vremea aia era un bosorog pe moarte, a trebuit in primul rand sa ASCULTE trupa. Ca altfel nu cred ca i-ar fi venit ideea. Pe cand si la noi un cover Mihai Constantinescu (no offense, bro! :D) dupa Implant pentru refuz? Sau macar dupa Suie Paparude?

Faza cea mai tare a fost ca, la ea pe blog, ieri, Ada postase ambele variante ale piesei din care imi pigulisem eu una bucata status. Dovada aici.

  1. Ada T 30 April 2008
  2. danfintescu 30 April 2008
  3. Anonim, desigur :) 30 April 2008
  4. miki 30 April 2008
  5. Ada T 30 April 2008
  6. Ada T 1 May 2008
  7. Andreea 1 May 2008
  8. danfintescu 1 May 2008
  9. Alexandra 2 May 2008
  10. nashu_mare 3 May 2008
  11. danfintescu 4 May 2008
  12. Alexandra 4 May 2008
  13. cristina 30 March 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.