Catalin

Catalin Dulu este tipul care ma tunde pe mine de destul de multi ani. Inca de pe vremea cand aveam parul rosu sau de orice alta culoare. E genul de om cu care ma inteleg foarte bine. Avem cam aceleasi gusturi la tzoale, radem de aceiasi parveniti… Cu timpul ne-am imprietenit, mai ales ca el este si mare fan Megastar.

Data trecuta cand m-am tuns la el, discutand, am ajuns si la cel mai hot, trendy, fashy sau cum vreti voi subiect: blogurile. I-am zis despre al meu, mi-a zis despre al lui. Daca voi credeti vreo clipa ca este vorba despre un blog de stilist, cu multa culoare si stil, va inselati amarnic! dulu.ro Se recomanda citit cu un pahar de vin rosu bun sau cu o cana de ceai.

Ieri am fost din nou la el. Din una in alta, tot vorbind si glumind, mi-a spus ca e un om foarte fericit, pentru ca unul din cele mai ascunse vise ale lui este la un pas sa se concretizeze. Daca va asteptati ca omul nostru sa-si deschida propriul salon sau sa faca o super-specializare, iar va inselati. Catalin va publica o carte la care tot scrie de ceva vreme!!!!

Dupa al 4-lea semn de exclamare tastat m-am oprit, gandindu-ma la o incheiere. Ceva inteligent, destept, cu haz. N-am. Dar cred ca il rog pe Catalin.

  1. Silent enigma 19 ianuarie 2008
  2. catalin dulu 19 ianuarie 2008
  3. m. 19 ianuarie 2008
  4. danfintescu 21 ianuarie 2008
  5. felicia 6 iunie 2011

  Add Your Comment

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.