Ce se mai intampla cu viata mea

Dau din aripi neputincios in Timisoara in asteptarea decolarii care sa ma aduca aproape de Mara, care, intre timp, a ajuns acasa si, ca orice copil sanatos de varsta ei, nu o lasa pe ma-sa sa doarma mai mult de o ora legat. Eu n-am apucat s-o vad inca instalata in camera ei. Sunt curios sa vad cum s-a mai schimbat. Si de-abia astept sa-i mai fac o tura de poze, ca la astea m-am plictisit utiandu-ma.

In rest… ca intotdeauna vara… mai subtire cu radioul sau tv-ul si mai mult cu evenimentele. Weekendul trecut am fost la Slanic Moldova, unde am avut de prezentat un party privat, pentru top managementul si clientii unei fabrici de cherestea. A fost un eveniment destul de greu, pentru ca erau invitati din 12 tari. Am vorbit in engleza si germana. Pana la urma vinul i-a imprietenit pe toti si a iesit un party pe cinste. M-a suprins foarte placut statiunea in sine care arata bine si e intr-o zona de vis.

Weekendul asta am fost la Arad, la ziua fabricii de vagoane Astra. Cu ei colaborez de trei ani si de fiecare data au iesit niste super-petreceri. De data asta a fost un eveniment de exterior, la care au participat cam 2000 de oameni. Au mancat, au baut si au dansat. Anul asta au cantat Proconsul siHi-Q. De la Florin (bass, Proconsul) am aflat ca el urmeaza sa paraseasca trupa pentru a se ocupa mai indeaproape de familie. Planuieste sa se mute la Sibiu. Colegii ii respecta decizia. E ciudat insa, pentru ca majoritatea celor din trupa lui sunt tatici, dupa cum am observat eu cand ne dadeam care mai de care mai smecheri cu odraslele noastre.

Astept un telefon de la colegii de la Kiss care amenajeaza de zor studiourile din Neptun si Costinesti din care se va emite local. Teoretic ar fi trebuit sa plec spre mare inca din noaptea asta. Se pare insa ca va mai dura putin, astfel incat voi avea bucuria sa stau mai mult cu Mara.

  1. Shadow Girl 21 June 2009
  2. danfintescu 21 June 2009
  3. mei 21 June 2009
  4. Gabr13l 21 June 2009
  5. cristina karma 22 June 2009
  6. alex 1 July 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.