Cold Ardeal

Am stat ieri de dimineata pana seara impreuna cu concurentii ardeleni la Megastar. De dimineata au lucrat cu Silvia la coregrafie, apoi de la ora 15 pana la 20:00 au fost la Crina la canto.

La coregrafie s-a lucrat foatre greu, Silvia facand tot felul de artificii ca sa reuseasca sa-i faca sa se miste ok. Piesa de saptamana asta este Rasputin si deci ar permite o coregrafie putin spre comic, asa cum a fost si cea de saptamana trecuta. Insa din pacate ardelenii danseaza mai prost decat moldovenii. E adevarat ca nu toti, exista si fete care se misca destul de bine (Alexandra si Anemona), insa asta face lucrurile cu atat mai dificile pentru ceilalti. Este prima oara cand Silvia n-a avut timp sa lucreze atat piesa de grup, cat si miscarea scenica individuala.

La canto lucrurile stau si mai ingrijorator. Aproapte toti concurentii sunt raciti. Alexandra este in repaus vocal total, deci nu va repeta toata saptamana. Cu toate astea ma uimeste energia si tonusul bun pe care le are, ca si constiinciozitatea cu care nu vorbeste. Si-a luat un carnet in care scrie lucrurile pe care vrea sa le spuna. Sper din toata inima ca suspiciunea de noduli care planeaza asupra corzilor ei vocale sa nu se confirme. Loredana este cealalta fata care ar trebui sa fie in repaus vocal. Cu toate astea, ea a ales sa traga de voce. Aseara, insa, la ultima repetitie, vocea i-a cedat de tot, deci si ea are probleme mari. Din ce am auzit exista cateva voci bune intre ei, insa din nou discrepante mari intre cei care stiu sa cante si au mai facut asta pe scena si ceilalti, care nu au nici un fel de educatie muzicala. Mie personal imi place foarte mult Anemona, care va canta Bjork in concurs. Piesa e grea, insa nu-i iese rau. Are niste pasaje in care tipa foarte tare. Sunt foarte curios ce va zice juriul. Din nou jos palaria pentru Crina Mardare, care, desi racita si ea, a tras si a cantat impreuna cu ei fara nici o problema, iar in cazul Linei (Rhianna – Umbrella) a facut minuni.

Per ansamblu se anunta o sambata destul de grea pentru toata lumea implicata in proiectul Megastar. Sper ca racelile sa se vindece indeajuns incat sa le permita sa cante.

  1. Anemari 8 November 2007
  2. brigitta 9 November 2007
  3. brigitta 9 November 2007
  4. brigitta 9 November 2007
  5. danfintescu 9 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.