Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/agentiad/public_html/danfintescu.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
coyoteeeee.... - Dan Fintescu

coyoteeeee….

Sambata seara la Coyote Cafe din Pasajul Victoriei, impreuna cu tot felul de prieteni si colegi de-ai sotiei mele. Pe o parte din ei ii stiam, pentru ca lucrasera si in Primatv la un moment dat. Ma asteptam la o seara agreabila, cu concert Jukebox si niste sticle de vin.

A fost genial! N-a fost Jukebox, ci Undercover Band. Niste baieti de care n-am mai auzit. Am dansat ca in liceu, o noapte intreaga, am ras, am baut, M-AM DISTRAT!!! Probabil ca prea multa muzica noua, prea multe evenimente, prea multe concerte vazute in scop “profesional”, aceleasi piese in fiecare weekend, toate astea acumulasera in mine o doza destul de mare de energie care se cerea eliberata. Ei bine, problem solved.

16.jpg

Felicitari trupei, desi backing vocals – Coyote Chicks – mai au cate ceva de invatat la capitolul show. Iar Coyote Cafe e chiar un loc excelent de distractie, daca iti place muzica veche si live.

Filmare la prima, duminica, lipsita de orice fel de energie. O cheltuisem pe toata in noaptea din ajun. Noroc ca nu a fost si jurnal de noapte, pentru ca nu stiu zau cum o scoteam la capat.