Creamfields – matematica de dupa

Asta este un festival nascut pe Muntele Olimp al muzicii moderne, adica in Anglia. S-a intamplat acum 10 ani, pe cand la ei muzica electronica era in plina ascensiune, iar noi ne miscam soldurile pe ritmuri de Genius. Intre timp, in ton cu globalizarea, Creamfields a ajuns sa fie un festival tinut pe mai multe continente, adunand in fiecare an mai multe milioane de party pipalshi.

Acestea fiind zise, e frumos ca am avut si noi Creamfields. A fost doar primul an. Un line-up destul de cuminte, fara extremisti. Fara trupe. Doar DJ. Cap de afis: Morales (deja la el acasa in Ro) si David Guetta (la prima venire in spatiul carpato-danubiano-pontic, unde mioara-i sinucigasa). Noi romanii, prmitori ca de fiecare data. Nu foarte multi, nu foarte pregatiti pentru ceea ce inseamna 15 ore de muzica dance mixata simultan pe 3 scene. Farmecul unui astfel de eveniment este insasi durata lui. E gandit astfel incat platitorul de bilet sa isi poata petrece o zi intreaga acolo. Din pacate insa, pentu romanul, obisnuit cu cluburile de fite, ora 15:00 nu e de bonton. “Nu se face, draga, sa vii de la ora aia”….

Astfel incat primii DJ au mixat mai mult pentru noi, cei care eram pe acolo cu treaba. Noi ne-am simtit maguliti, ei s-au simtit parasiti… a fost ok… 😀 Odata cu lasarea serii, au inceput si ai nostri sa se stranga. Nu chiar cata frunza cata iarba, insa au fost cateva mii de oameni. Morales a pierdut avionul, astfel incat a intarziat cam o ora si jumatate. TImp in care al nostu Almoud s-a mai suit o data pe scena Kiss FM si s-a descurcat magsitral. A adunat lumea de le celelalte doua scene (Prima TV si Orange) si a facut super-party, desi pe celelalte doua scene mixau DJ din afara. Bravo, domnule! Si la mai mare!

Eu am avut de facut vreo 5-6 live-uri pe Kiss FM, 3 live-uri pentu stirile Prima TV si interviuri cu DJ: Markus Schulz, Seb Fontaine, Dave Morales, David Guetta, Marco V. La sfarsit Olix, Pussycat si cu mine ne-am intalnit cu ascultatorii “Desteapta-te romane acum ori niciodata” care au castigat meet&greet-urile cu David Guetta. Am vorbit, am glumit si am facut multe poze, desi eram cu totii obositi.

Nu spun nimic despre Saturn sau despre Hotel Hora, pentru ca nu e nimic de zis. Acolo Ceausescu inca traieste, iar turismul este o notiune la fel de straina ca ubicuitatea.

Creamfields 2009? Sigur ca da! De-abia astept!

Azi doar meteo si poate un film mai pe seara. De maine ramanem doar doi la matinalul de la Kiss FM, dat fiind faptul ca Olix pleaca in vacanta.

Organizare ok-utza. Sub BestFest, insa peste media evenimentelor din Romania.

  1. stefy 3 August 2008
  2. danfintescu 4 August 2008
  3. nashu_mare 4 August 2008
  4. danfintescu 4 August 2008
  5. nashu_mare 4 August 2008
  6. danfintescu 4 August 2008
  7. nashu_mare 4 August 2008
  8. danfintescu 4 August 2008
  9. nashu_mare 4 August 2008
  10. sorin 6 August 2008
  11. danfintescu 6 August 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.