Cristina – portret complet; Andrei aproape gata

Sunt la calculatorul lui Andrei (sau compul dupa cum vad ca se numeste in partea asta de tara). Am filmat azi toata ziua cu el prin Arad si la el acasa. I-am cunoscut parintii, care sunt niste oameni extraordinari. Urmeaza diseara sa-l filmam pe roacherul nostru aradean intr-un club de karaoke, unde vor mai fi si alti participanti la Megastar 2, dar si Brigitta, cu care Andrei, spre totala mea NEsurprindere, s-a imprietenit foarte bine.

Portretul Cristinei e gata. Am ajuns in Lupeni sambata, pe un frig incredibil. Am filmat cu Cristina, cu rude si prieteni de-ai ei, cu proful ei de canto si cu prietenul ei, care este un tip extrem de haios. Spre marea noastra surprindere, tatal ei nu a aparut aproape deloc cat timp am fost acolo. Cristina ne-a spus ca el nu prea este de acord cu faptul ca ea este la Megastar. Imi pare rau pentru ea, fiindca este extrem de important sa ai ambii parinti alaturi de tine intr-un moment important cum este acesta. A treia zi am plecat la Timisoara unde am filmat-o pe Cristina la ea la liceu. Directoarea adjuncta a scolii, care ii este si profa de franceza, a vorbit foarte frumos despre ea.

Pentru toti cei care ajungeti vreodata in Valea Jiului, un sfat: dormiti unde vreti, insa numai la Hotel Petrosani nu. E frig, vechi, pustiu, aproape infricosator.

Maine dimineata pornim spre Sighetul Marmatiei ca sa incepem filmarea cu Maria. De-abia astept sa ajung pentru ca Maramuresul este una dintre zonele tarii unde ma simt extraordinar de bine.

  1. Silent enigma 8 January 2008
  2. danfintescu 14 January 2008
  3. Silent enigma 14 January 2008
  4. danfintescu 15 January 2008
  5. Pingback: Megastar - prima finala « incepator 2 March 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.