De ce ia un prezentator bani multi pentu munca “putina”

Prezentatorii de televiziune, vedetele in general, sunt rasfatati din punct de vedere financiar. Sau cel putin asa se vede din afara. N-au un program fix de ore pe care trebuie sa le munceasca, in general nu prea au sefi, par ca se distreaza tot timpul. Ei bine, in mare parte acest lucru este adevarat. Dar exista momente in care prezentatorul/vedeta/artistul, cum vreti voi sa-i spuneti, chiar isi merita banii.

Nu vreau sa ma dau eu acum mare prezentator sau star de televiziune, pentru ca chiar nu e cazul. Vorba aia, aparitia mea (zilnica) pe micul ecran este atat de meteorica, incat daca stranuti de doua ori la rand m-ai ratat. Nici munca pe care o fac eu ca prezentator nu este comparabila cu a altora din bransa. Insa exemplul pe care vi-l dau este trait de mine ieri si poate fi cu usurinta generalizat.

Ieri am tras acelasi text de meteo de 7 ori si niciodata din vina mea. Inainte sa incep inregistrarea am fost nevoit sa astept in platou, machiat si imbracat, cu textul repetat, vreo 10 minute pana s-a adunat echipa tehnica, imprastiata pe peste tot, ca doar se apropie marea mutare si trebuie pregatit tot echipamentul. Cu toate astea, atunci cand am inregistrat, a trebuit sa fiu de fiecare data la fel de vesel, sa cred ce spun, sa fac aceleasi poante de parca atunci mi-ar fi venit ideea.

Asta e doar un exemplu. Voi mai scrie despre asta. Insa sa stiti ca nimeni, nici chiar vedetele, nu castiga usor banii.

  1. OLiX 27 September 2007
  2. danfintescu 28 September 2007
  3. OLiX 28 September 2007
  4. Ashley 1 October 2007
  5. danfintescu 1 October 2007
  6. ally 3 October 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.