Definitley… Maybe…

Desi stiu ca de obicei e taman invers, la noi in familie eu sunt cel care alege comediile romantice, in timp ce doamna si stapana mea prefera thrillerele si filmele de actiune. Ei bine, cum asta era singurul film la care am fi putut merge, s-a resemnat si a acceptat pana la urma. Ceea ce a fost de bine.

Definitley… Maybe… este un film alert care pe langa intriga romantica are si o parte a actiunii ce se defasoara in mediul politic american al inceputului anilor ’90, pe vremea cand toate erau bune si frumoase si rahatul cu stars and stripes nu lovise proverbialul si atat de americanul ventilator. In plus, toata povestea romantica este comentata si intrerupta cu mult umor de o copila cu fata inteleapta.

E un film alert, plin de viata, plin de umor, care te induioseaza si care te face sa te bucuri. E de mers la filmul asta cu EA, domnilor. O sa o surprindeti placut si, zic eu, nici voi nu o sa va plictisiti. Mie unuia mi-a placut foarte mult.

Singurii actori mai cunoscuti sunt Ryan Reynolds (Smokin’ Aces), care in filmul asta seamana destul de tare cu Ben Affleck, si Rachel Weisz (Enemy at the Gates, Eragon), care in filmul asta mi s-a parut ca seamana destul de tare cu Brooke Shields. Ma rog, poate ca aveam eu chef de analogii.

Cu siguranta un film care merita vazut. Nu scrie istorie, insa te lasa cu o stare foarte buna.

  1. Alexandra 28 April 2008
  2. ladydy_cool_90 28 April 2008
  3. danfintescu 29 April 2008
  4. Alexandra 29 April 2008
  5. danfintescu 30 April 2008
  6. Alexandra 2 May 2008
  7. Alexandra 2 May 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.