Despicable Me

Duminica seara tarziu este momentul in care sunt extrem de apropiat de regnul vegetal. Creierul meu este plin de beat-ul a doua nopti de Partyd, plus sute bune de kilometri condusi. Orele de somn putine spre inexistente. Cu toate astea, evident ca nu voi refuza niciodata un film vazut la cinema. Este una din cele mai mari placeri ale mele. Cu toate astea, ma tot suprind cautand filme usurele, care sa nu-mi puna prea mult mintea la contributie.

Desenele animate sunt perfecte pentru starea pe care m-am chinuit sa o descriu in primul paragraf. Am mai spus-o si cu alte prilejuri “animate”, dar tin sa o repet: mie imi plac oldies-urile. Desenele astea noi, supra digitalizate, imi dau o senzatie de fake. E drept ca senzatia asta dispare pe masura ce dispar si clasicele desene din peisaj.

Si-acum… e cazul sa ne ridicam frumos in picioare, sa ne dam jos clopu’, jobenu’, casca de protectie etc in semn de profund respect pentru umorul cum nu se poate mai bine gasit si exprimat. Am ras cu lacrimi la filmul asta. Desi scenariul e predictibil, desi tema nu e noua (sindicatul raufacatorilor), desi as mai putea adauga niste “desi”-uri… filmul este excelent. De la Grumpy Gru, care se transforma intr-un super-tata, trecand pe la cele trei surori si ajungand la unul din cele mai tari personaje colective ever – the minions, totul este facut ca sa si reuseste sa-ti provoace hohote de ras.

E de avut pe DVD, e de revazut clar, e un film genial.

P.S. Daca vi se pare ca postul este incoerent, inexpresiv si alte lucruri de caca-cah, nu va impacientati. E duminica seara. Ceea ce inseamna ca eu, leguma, va imbratisez pe toti cu drag si ma retrag in lumea lui Mos Ene.

P.P.S. Si daca tot am vorbit despre orice numai despre film nu in postul asta, imi permiteti sa va atrag atentia asupra faptului ca imdb are o nou fata. Si da, e mai prietenoasa.

  1. Raluca Enache 27 September 2010
  2. Stefan 27 September 2010
  3. danfintescu 27 September 2010
  4. Liviu Fratila 8 October 2010
  5. danfintescu 11 October 2010
  6. Liviu Fratila 11 October 2010
  7. Mirela 2 February 2011
  8. danfintescu 2 February 2011

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.