Despre radio cu Boba și Johnny – podcastu’ lu’ Fințescu (ep. 2)

În drum spre Sibiu stau de vorbă cu colegii mei Johnny și Marian Boba despre cum au ajuns ei să lucreze la Kiss FM. Și, ca să fim de folos umanității într-un fel mișto, am povestit și despre ce are nevoie un om pentru a ajunge să lucreze la unul din radiourile mari din România.

Acu’, dacă tot am ajuns la episodul 2 și mi-s podcaster cu nivel 0000000001 la experiență, aș vrea să îi mulțumesc lui Katai cu al lui ebook cu tot, că tare bine mi-a prins când am avut nevoie de el. Oare episodul 1 ați apucat să-l ascultați?

Johnny

Deci despre radio

Întâmplarea a fost fericită și a adus la mine în mașină doi oameni care au povești foarte diferite. Marian Boba și-a dorit toată viața să lucreze în radio, a fost fan de mic, ascultând radio multe ore în șir. Johnny a ajuns să facă radio aproape din întâmplare, s-a îndrăgostit de meseria asta după ce norocul îl adusese deja la cel mai mare trust de radio din România.

Marian Boba

Ce-i foarte mișto e concluzia. Pentru că amândoi prietenii și colegii mei ajung la aceeași concluzie atunci când vine vorba despre trecut în revistă calitățile de care are nevoie un om ca să ajungă să lucreze într-un radio mare.

Play

podcastu' lu' Fintescu se aude si pe:

Apple Podcast | Stitcher | YouTube | SoundCloud | Spotify | Google Podcasts