Din nou in turneu cu Sistem

Vineri am inceput primul din cele doua turnee pe care le am impreuna cu formatia Sistem. Ambele turnee vor fi la mare. Primul eveniment a fost al turneului Borsec si s-a tinut in Megallos Club – Mamaia vinerea asta.

cici2.jpg

Cici si cu mine ne-am hotarat sa plecam vineri dimineata devreme, ca sa prindem o zi de plaja. Dimineata devreme inseamna ca la ora 6 l-am luat de acasa. A fost un drum foarte frumos si mi-am dat seama ca aveau dreptate batranii cu “cine se trezeste de dimineata, departe ajunge”. La ora 8:45 ii bagam bani in buzunar lui Mazare la bariera din Mamaia. Ne-am dus direct pe plaja din fata de la Cucaracha, unde era foarte putina lume. Un mod perfect de a-ti petrece o altfel riscanta zi de vineri 13.

cici.jpg

Ne-am instalat comod pe sezlonguri si ne-am supus destinului implacabil. De la bar nu ni s-a putut servi cafea, frappe si in general cam nici o bautura normala pe care sa o fi putut savura la ora extrem de matinala la care ne gaseam. Bacchus (sau ma rog, un var primar de-al lui) mi-a luminat spiritul cu o scanteie de inspiratie divina si am intrebat de bere. Aveau. Deci Corona a fost prietena noastra credincioasa in acea dimineata. Cu cateva bai, o masa usoara si foarte buna la Trattoria (preturi ca-n Bucuresti, acelasi bucatar), ziua a fost intr-adevar excelenta. Dupa-amiaza am dormit putin.

La 16:30 ne-am trezit pentru a doua tura de plaja, de data asta acompaniati de Zoli si de Catani (noul tour manager de la Sistem). De data asta plaja (ca si statiunea) se umpluse. Evident au aparut si eternele fite de Mamaia – in parcarea de la Rex am vazut mai multe milioane de euro. Audi S8 era un fel de Dacie pe langa McLarren SLR, Rolls, Ferrari, Lamborghini etc. Am mancat din nou la Trattoria, am mers sa inspectam putin locatia, dupa care repede la hotel pentru inca o ora de odihna.

La 23:00 am fost in club, unde lumea de-abia incepea sa se adune. DJ-ul mediocru si blazat. Discoteca exact ca orice club mediu de la mare: cu intro la care se da play exact la ora 00:00. Lume multa, foarte multa studentime, adica Megallos este un fel de Twice al Mamaiei. Am avut parte de un MC rezident ok, nu ca alte dati. Putin clasic in replici si avand dictia tipica de MC de discoteca, putin englezita si cu vocalele pronuntate pe rotund, plus vocea suita sus in gat. Cu toate astea, un om ok, cu care am lucrat foarte bine.

Concertul Sistem a fost unul extrem de bun. Baietii au cantat 5 piese. A fost prima oara cand i-am auzit cu voce pe scena. Aveam unele dubii, parandu-mi-se ca Andreea Crepcia (finalista Megastar) nu s-ar potrivi. Insa acum sunt si eu convins ca baietii au ales corect.Andreea nu-si da inca exact seama ce se intampla cu ea. Toate au inceput extrem de repede. Poate ca e mai bine asa. In perioada asta Sistem are cam 3 concerte pe saptamana, deci ea este silita sa se obisnuiasca extrem de repede atat cu show-ul cat si cu regulile trupei, care sunt extrem de stricte.

Dupa cantare am dat o raita scurta prin Cucaracha, unde era ceva lume, dar nu foarte plin. Am fost impreuna cu Nasu si Cici. Ne-am intalnit cu tot felul de amici, am ras, am glumit. A fost fun.

Sambata m-am intors in Bucuresti. Seara am fost in Twice, unde a fost incredibil de multa lume. Asta dupa ce, in timp ce mergeam pe autorstrada, eram convins ca in Bucuresti nu mai e nimeni, ca toata lumea a plecat la mare. A iesit super-party in Twice, desi eram putin obosit.

Astazi am o zi libera, in care mi-am vizitat parintii impreuna cu Miki, sotia mea. Diseara ne gandeam sa mergem la un film.

Maine plec la Cluj, care este primul oras unde se fac preselectii pentru Megastar 2. De la Cluj ma voi intoarce joi sau vineri, la timp sper pentru a intra la meteo. Vineri seara Twice. De scris pe blog, nu stiu cand voi avea timp. Plecam la ora 9:00, insa problema cea mare este ca microbuzul cu care vom face toate (4) deplasarile este limitat electronic si nu poate trece de 90 de km/h. Ceea ce inseamna ca vom avea foarte, foarte, FOARTE mult timp sa admiram peisajul…

  1. Anca Lupes 17 July 2007
  2. rodica 19 July 2007
  3. danfintescu 21 July 2007
  4. georgy 20 August 2007
  5. danfintescu 21 August 2007
  6. Corina 30 April 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.