Dragutul adevar urat

Adevarul doare, e urat, e greu admis, de marturisit. Si cu toate astea, intr-un mod aproape masochist, este de preferat minciunii. Nu stim exact de ce… Insa noi, singurele fiinte de pe planeta asta inzestrate cu capacitatea de a minti si de a alege, suntem invatati de mici sa alegem adevarul.

Lasand la o parte fiosofeala de duminica seara, sa trecem la datele filmului. The Ugly Truth este o comedie usurica, in care nu m-am putut impiedica sa recunosc o varianta mai grobiana a lui Alfie. Durul Vest salbatic al lumii televiziunii americane este scena in care se infiripa idila imposibila intre producatoarea tv workacholica si frustrata la nivel relational si prezentatorul macho, misogin, cu suflet de poet.

the-ugly-truth-poster-heigl-butler

Nu e nici pe departe un film bun. Nici macar in categoria din care face parte (comedie romantica) nu se incadreaza in Champions’ League. Da’ nici de aruncat nu e. Te emotionezi putin, mai si razi din cand in cand. Asa… de vara…

Despre Katherine Heigl n-am altceva de zis decat ca mi se pare putin trecuta pentru rolul asta. Si nu neaparat trecuta, cat ofilita. Evident ca rolul nu presupunea o bomba sexy, ca n-ar fi fost credibila toata treaba. Insa sunt sigur ca prin ungherele Hollywood-ului s-ar fi gasit cineva mai apetisant pentru rolul asta. Regele Leonidas e convingator. Stie cu comedia. Mi-a placut de el.

  1. Diana 15 September 2009
  2. cia 15 September 2009
  3. danfintescu 15 September 2009
  4. Diana 16 September 2009
  5. danfintescu 19 September 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.