Dregem vocea…

Ce liniste asternutu-s-a… Aproape finala. Hai, recunoasteti ca ati crezut ca am tacut definitiv. Recunosc ca vreme de vreo cateva ceasuri si eu am cochetat cu ideea… Ce-ar fi daca n-ar mai fi blog?… Dupa care am zis ca iau o pauza si in momentul in care imi va veni sa scriu, voi scrie! Iaca, mi-a venit!

Ce s-a mai intamplat intre timp…

Mara e o fiinta minunata de aproape 5 kg si 60 de cm fara vreo cativa. E vesela, curioasa, ochioasa, fermecatoare, hotarata, vorbareata, desteapta si as putea continua epitetele astea la nesfarsit. Desi stau foarte putin timp pe acasa, orele pe care le petrec cu fi-mea nu se compara cu nimic. Trec in zbor de parca ar fi secunde. Uit de oboseala si de tot. Promit sa revin cu un set de poze cat de curand. Pana atunci le aveti pe cele de pe blogu’ lu’ ma-sa! Care este o adevarata mama-eroina.

Viata mea in momentul de fata este o naveta intre mare si Bucuresti. Am incheiat un tur de forta de 2 saptamani, in care zilnic am facut emisie pe plaja din Neptun de la ora 10:00 pana la ora 19:00. Apoi, dupa un dus, papa frugal si o juma de ora de somn agitat, MC la Alcatraz. Aici am avut ocazia sa cunosc o multime de oameni foarte misto si sa lucrez cu Emil Lassaria, DJ Sava & Raluk, DJ Rynno, Chris Mayer. Plus un concert Parazitii care a iesit bestial! Sa nu-l uitam nici pe marele (la propriu) DJ Dasser, rezidentul din Alcatraz, al carui nume a cunoscut o migratie semantica prin derivare intru DJ Grasser si, mai apoi, de cand s-a mutat la subsol, DJ Igrasser…

In fiecare sambata apuc drumul Costinestiului si, din Ring, transmit, de obicei impreuna cu Olix, Partydul Kiss FM. Si cu echipa de aici ma inteleg bine: Geo Da Silva, DJ Jungle, DJ Big Ice, DJ Z, DJ Bazook… Da’ parca e totusi cam mare pentru 2009 discoteca asta. Am mai vorbit despre asta si intr-un post anterior. E drept ca atunci ma cam luasem de echipa de entertaineri, insa aia s-a schimbat intre timp.

Atunci cand ajung in Bucuresti, meteo, pentru ca saraca Lili, colega mea, a bagat ca berila in timp ce eu eram la mare. Plus animatie pe Kiss FM national, acum ca foarte multi DJ sunt in vacanta sau la mare. Vara asta este pentru prima data cand am facut animatie pura (eu pana acum, pe radio, mai facand un matinal de vacanta – “Desteapta-te, romane! Acum ori niciodata!” – si French Kiss). Imi place foarte mult. Mi s-ar parea foarte tare sa ajung sa fac si asta. Desi n-as renunta la FK pentru nimic in lume… Complicata treaba. Si mare dreptate a avut cine mi-a zis, acum vreun an si ceva: ai grija! Radioul e boala grea! Odata ce te-ai imbolnavit… nu prea mai ai scapare.

Vara asta, carevasazica, este chiar plina si extrem de frumoasa! Despre toamna, singurul lucru pe care il stiu cu siguranta este ca din septembrie reincepem French Kiss. Si ca voi continua la meteo. Despre “Vedete-n figuri” inca nu se stie nimic, ceea ce nu prea e de bine, dar sa vedem. Alte planuri in momentul de fata n-am. Dar imediat ce aflu, promit sa va zic.

  1. Fata din umbra 7 August 2009
  2. Cristina Cirstea 7 August 2009
  3. Gabr13l 7 August 2009
  4. Fl0r1n 7 August 2009
  5. valentina 8 August 2009
  6. yulik 8 August 2009
  7. emma 8 August 2009
  8. danfintescu 8 August 2009
  9. Fata din umbra 10 August 2009
  10. danfintescu 10 August 2009
  11. Alle 10 August 2009
  12. Fata din umbra 12 August 2009
  13. Diana 16 August 2009
  14. danfintescu 18 August 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.