Drumul e dur…

Am plecat din Timisoara la ora 22:50, cu un tren rapid, la vagonul de dormit. A fost a doua oara in viata mea cand am mers cu un astfel de vagon. Prima oara aveam vreo 3 ani si jumatate. Eu cred sincer ca era acelasi vagon. Totul vechi, totul imbacsit, functionand cu greu. Fiecare maneta, buton, incuietoare, balama fusese cu siguranta reparata de multe ori. Asternuturile curate, insa nu exista nici un fel de ventilatie asa ca ori dormi cu geamul deschis, ori mori de cald. Noroc ca mi-au tinut companie, pe rand, Dire Straits si Dead Can Dance. Am dormit cu castile pe urechi, pentru ca tovarasul meu de drum sforaia ca un rinocer in calduri.

Am ajuns in Bucuresti la ora 7:30 dimineata. M-am dus repede acasa, unde am mai ciupit doua ore de somn intr-un pat care nu se zgaltia, intr-un loc fara curent si, mai ales, in bratele sotiei mele. Evident ca ea a plecat la serviciu inainte sa ma trezesc eu, insa putem spune ca ne-am vazut si saptamana asta.

M-am trezit la ora 9:30, am dat repede niste mailuri, mi-am spalat masina pe care niste vecini binevoitori aruncasera un ou, am fost la banca, am platit niste facturi, am rezolvat niste contracte si am pornit, singur in masina, spre Venus, Hotel Afrodita. Am ajuns la ora 16:00. La 17:30 sedinta de productie a evenimentului din seara respectiva: concert cu Sistem, ultimul din seria Axe. Apoi inapoi la hotel. Somn 2 ore si jumatate, dupa care Ring – Costinesti.

Imediat dupa eveniment am plecat spre Craiova. Zoli si Robi au venit cu mine pana in Bucuresti, ceea ce a fost foarte bine. Zoli a rezistat eroic, nu a adormit si m-a tinut de vorba. A fost placut drumul, pentru ca nu mai apucasem sa stau de vorba cu el de foarte mult timp, desi am petrecut impreuna o multime de timp vara asta. I-am lasat pe ei doi acasa si am plecat mai departe spre Craiova. Ieseam din Bucuresti la ora 5:30 dimineata. Am ajuns la 8 fara un sfert. Extrem de greu drumul singur, in lupta cu somnul. Am dormit 2 ore, dupa care a inceput singura zi de preselectie Megastar din Craiova.