duminica de luni

Toata ziua ieri a trebuit sa tot trag de mine ca sa ma conving ca e luni si nu duminica. Si asta e foarte tare, mai ales ca azi e deja marti, ceea ce inseamna ca urmatorul weekend este extrem de aproape.

Ultima zi de filmare din tura mea prelungita la meteo. Si cum n-are cum sa mearga totul perfect intr-o zi de luni, probleme tehnice destul de mari m-au facut sa stau in platou vreo 30 de minute degeaba, dupa care sa trag multe duble la acelasi text. Este extrem de dificil sa pari la fel de happy si de fresh, cand tu stai de foarte multe minute in picioare in fata camerei. La fel de dificil este ca textul sa fie citit la fel de ok, cand este citit a mia oara si nu e vina ta. Daca gresesti, atuci textul se mentine proaspat, pentru ca tu ai de lucru la el. Insa daca tie iti iese si il repeti din cauze straine de tine, atunci el incepe sa se ofileasca incet-incet.

 logo_site.jpg

Dupa o plimbare in parc si o scurta vizita la Mitza si Tzutzu, doi prieteni foarte buni si vechi de-ai mei, care s-au casatorit si au un copil genial, seara s-a incheiat in platou, cu filmare cu Gina Pistol pentru stirile e-ok.ro . Ieri, pentru prima data, am vazut ca Gina a facut ceva progrese. In primul rand raspunde mult mai bine la indicatii. Apoi incep sa se vada putina impostatie si putin control asupra vocii. In plus, Gina ramane un foarte ok prin felul ei de-a fi. De mentionat un amanunt extrem de important: filmam in fiecare saptamana de 5 saptamani. Pana acum n-a intarziat niciodata nici macar un minut! Respect!

Astazi program de birou. Incep un lucrul la cateva proiecte noi, pe care decamdata trebuie sa le transform din idei gandite, in cuvinte scrise.

    1. corina 15 April 2007
    2. danfintescu 16 April 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.