E frumos in turneu

De luni pana joi, cu Sistem in turneu pe litoral. Am stat in Venus, statiune de familisti linistiti, intr-un hotel de 4 stele care se cheama Afrodita. Foarte frumos hotel.

Zilele le-am stat la piscina, care aproape ca ne apartinea. Rareori mai apareau si alti musafiri ai hotelului. Baietii au venit cu prietenele lor, aceia dintre ei care au. Ne-am jucat cu mingea in apa, am facut glume de autobaza, ne-am luptat, am ras, am povestit, ne-am amintit, ne-am tachinat, am dormit dupa-amiaza (ce binecuvantare!), am mancat, am baut ceva beri, ne-am uitat la meci.

In fiecare noapte baietii au avut concert, iar eu am facut animatie inainte de fiecare dintre ele. Din nou Ring, despre care nu mai vreau sa comentez. Conteaza doar ca evenimentele au iesit bine. Dar si Megallos (Mamaia) si Terasa Carnaval (Neptun) unde a fost o cantare pe frig si ploaie, la care oamenii au ramas si s-au distrat mai departe, uitand de dardait si umezeala.

Tibi (fratele lui Zoli) si Cici au facut foarte multe poze. Din care voi pune o parte aici pe blog, insa saptamana viitoare, atunci cand o sa fac rost de ele.

Andreea a avut prima ei aparitie alaturi de formatie, la Plaja lui Maruta de pe TVR2. Am urmarit emisiunea impreuna cu Anca Lupes. Am fost amandoi de acord ca a fost una din cele mai bune emisiuni pe care le-a avut Sistem. Baietii erau relaxati, zambitori, extrem de comunicativi. Au avut noroc si de Andrei Partos, care isi sarbatorea ziua de nastere in aceeasi emisiune. Cu cateva replici foarte spirituale, el a reusit sa canalizeze discutia in niste directii extrem de interesante.

Concertele au fost ca de obicei foarte bune. De remarcat Andreea, care se integreaza din ce in ce mai bine in echipa. De unde la inceput parea putin timida pe scena intre baietii care bateau in butoaie ca dementii (asa cum fac de obicei), acum este din ce in ce mai prezenta. Iar prezenta ei pe scena apropie trupa de public intr-un mare fel. Cred ca foarte important din punctul asta de vedere a fost si perioada de “cantonament”, in care a stat impreuna cu formatia si cu apropiatii ei si s-a integrat in grupul asta de prieteni care se cunosc de multi ani.

Eu n-am avut chiar programul de sanatoriu al celorlalti. Marti noaptea am plecat dupa concertul din Mamaia direct in Bucuresti, pentru ca miercuri dimineata am avut o conferinta de presa pentru Media Galaxy. Se pare ca devine un client fidel, pentru ca aceasta a fost a treia conferinta de presa pe care am moderat-o pentru ei in ultimele 2 luni. Dupa conferinta m-am schimbat intr-o parcare de pe autostrada (sinistra experienta!), mi-am impachetat frumos costumul, camasa si cravata si m-am repezit inapoi la Venus, unde am apucat sa prind cateva ore de odihna pana la concertul de seara, din Neptun.

Vineri (ieri) m-am intors in Bucuresti, unde am avut de rezolvat cateva probleme administrative (banca, un contract, niste facturi), apoi repede la meteo. Am dormit cateva ore, dupa care seara am fost in Twice. A fost ceva lume, spre marea surprindere. Eu eram convins ca toata lumea e la mare. Ei bine, se pare ca nu e asa. Clubul s-a umplut si pana la urma, impreuna cu DJ Marcus, am facut o super-petrecere.

Astazi mi-am vizitat parintii pentru cateva ore. Am fost fericit sa-i vad, pentru ca in ritmul infernal in care lucrez vara asta, nu stiu cand voi mai avea timp sa trec pe la ei. Meteo, dupa care asta-seara se anunta a fi destul de liber. Sotia mea si-a luat o mini-vacanta si a plecat impreuna cu niste colegi si prieteni la mare, iar eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa vad un film ceva mai tarziu asta-seara.

Maine de dimineata plec spre Borsec, unde am un eveniment impreuna cu Sistem. Mare noroc am cu colega mea de prezentare de la meteo (Lili), care ma ajuta si imi tine locul atunci cand e nevoie. Sunt fanul ei pentru asta.

Miercuri sau joi plec din nou la mare. De data asta pentru doar o zi. Evident, impreuna cu Sistem. Sambata seara Twice. Duminica plecam din nou la preselectiile Megastar 2. Vom avea Timisoara si Craiova legate.

Si cel de-al doilea proiect la care am tot lucrat lunile astea s-a definitivat. Acum trebuie doar vandut. Si semnele par a fi bune. Doamne ajuta!

  1. stef 13 August 2007
  2. danfintescu 19 August 2007
  3. stef 20 August 2007
  4. danfintescu 21 August 2007
  5. stef 22 August 2007
  6. danfintescu 22 August 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.