E oficial – CICI DE LA SISTEM S-A LOGODIT

I-a dat un ineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! I-a dat un ineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Ei bine da. Fetelor, bociti, dati-va cu capul de pereti, muscati-va buzele de ciuda, ciupiti-va ca sa va dati seama ca nu e un vis urat, ci este pura realitate: Cici de la Sistem i-a dat aseara un inel cu diamant prieteni sale, Georgiana, coregrafa la Dansez pentru tine.

Cici si-a sarbatorit ziua de nastere ceva mai devreme, aseara, la Bistro Philippe, un local unde in general se tin petrecerile lor. Ne-am intalnit acolo o multime de prieteni: intreaga trupa Sistem, Anca Lupes, Miki si Razvan, Edi (Pro TV – Dansez pentru tine), Razvan si Dani (National TV), Simona Mazilescu si Razvan Bors (Prima TV), Alin Voica (Star Management), Angel Tucana, Sergiu Stoiadin (manager Mandinga; ex-Sistem), Catani (tour manager Sistem), Margineanu si Motanu etc.
De cantat s-a ocupat Nelu Ploiesteanu, secondat pe alocuri cu mult aplomb si chiar cu elemente de coregrafie de Nasu (Sistem) si Margineanu. A fost frumos, pentru ca ne-am reunit pentru prima oara cu totii in acelasi loc dupa o vara in care ne-am vazut pe bucatele, pe fuga si la oboseala.
La ora 00:00 fix Cici a tinut un speech. De cand il cunosc, a fost prima oara cand l-am auzit vorbind in public. A spus cateva cuvinte, dupa care, emotionat, i-a dat Georgianei inelul. Fiind miezul noptii, iar noi aflandu-ne de ceva vreme acolo… cu alte cuvinte fiind predispusi la momente emotionante din motive de licori consumate si de cantec de lautar bun, s-a lasat cu imbratisari, lacrimi, aplauze. Nunta? Se pare ca la anul! Nici nu mai e asa mult.
Il felicit pe Cici si il rog frumos sa nu uite ca suntem o gasca mare de prieteni apropiati care suntem de acord cu el: o alegere mai buna nu putea sa faca! Sa fie intr-un ceas bun!
  1. evelynne 23 September 2007
  2. danfintescu 24 September 2007
  3. Gabriela 24 September 2007
  4. danfintescu 25 September 2007
  5. stef 25 September 2007
  6. danfintescu 26 September 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.