Emotii la carnete, cearcane si inca un eveniment slabutz

E inceput de saptamana, cu mailuri, telefoane, intalniri… E luni, lumea e odihnita dupa weekend. Si cu toate astea, singurul lucru pe care il pot face, este sa-mi doresc cu disperare putina odihna.

Ieri a fost ultima zi de cantari la Romexpo. Singura la care s-a adunat intre-adevar public, in 4 zile de eveniment a fost Andra. Personal, laud publicul roman ca a inceput sa nu mai bage in seama decat artistii care canta intr-adevar. Andra, desi racita si ingrijorata despre starea mamei ei, a cantat extrem de bine.

andra.jpg

Tot ieri, dar seara, eveniment in club a. Concurs de minciuni. Foarte ciudata atmosfera din clubul asta, in care mi-am baut si eu tineretile. Multa muzica extrem de comerciala (piese pe care le auzi in twice) si foarte putina lume.

Zi ocupata azi pentru mine: meteo de inregistrat, pentru ca de astazi incepe tura mea prezentare, intalnire cu Florin pentru a stabili urmatorii pasi de facut cu e-ok.ro si filmare cu gina pistol pentru stirile aceluiasi site.

As fi avut mai multe proiecte de pregatit, insa tocmai am aflat ca maine dimineata dau examen ca sa nu mai fiu pieton, ceea ce inseamna ca dau totul la o parte si ma pun cu burta pe carte.