erasmuse si se duse

O multime de amintiri placute am incercat aseara cand am intrat, dupa foarte multi ani, in Casa de Cultura a Studentilor. Acolo, timp de 3 ani, mi-am petrecut foarte mult timp. Sus, la ultimul etaj, in Teatrul Studentesc Podul, impreuna cu Boogie, Dragos Bucur, Raluca Botez, Toma Danila am lucrat, am invatat sa vorbesc, sa merg, sa gandesc teatral de la Dom’ Profesor. Dom’ Naum (Catalin Naum) nu era jos pe terasa cu copiii la bere. Nici cei de la Timpuri Noi sau cei de la Voltaj sau Manolovici sau Paturca nu erau. Iar terasa arata mai noua si mai luxoasa decat cand o stiam eu. Dar cu toate astea amintirile au dat navala peste mine. A fost un timp frumos din viata mea.

Evenimentul in sine nu a fost cine stie ce, pentru ca nu a prea venit lumea. Am lucrat impreuna cu Cristi Stanciu, care de data asta a fost DJ. Nu se descurca rau, insa nu inteleg, dupa cum i-am spus si lui, de ce la unii MC, in momentul in care cariera lor este extrem de bine lansata, apare dorinta de a se transforma in DJ.

Am descoperit cu placere Popa’s Band. Doi vocali, el (Popa ex-Jukebox) si ea, un chitarist excelent (Mirel) si restul instrumentistilor destul de buni formeaza o trupa de coveruri mai spre rock decat Jukebox. Am ascultat un Thunderstruck (AC/DC) foarte bun aseara.

Astazi intalnire pentru stabilirea detaliilor evenimentului ce va tine toata saptamana viitoare si seara in Twice, TLS.

    1. raluca 19 June 2007
    2. danfintescu 19 June 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.