Evenimente multe

Sambata am avut doua evenimente: la Auchan cu Golden Brau si la Twice. La primul eveniment am avut marea surprindere sa vad ca scena, sunetul si luminile erau venite de la vreo 4 firme. Am vazut PA de la Media Rent, monitoare de la Sincron, mixer de la Tetravision, lumini si scena de la Albiter Sound. Asta pentru ca, evident, restul era dat cu totul la B’estival… unde n-am ajuns, spre marea mea rusine :-(.

Evenimentul in sine a fost normal, fara nici un fel de surprize, asa cum se fac evenimente in Romania de ani de zile. Seara, in Twice, lume destul de putina. E normal, e bac, e vacanta, au mai plecat oamenii din oras…

Saptamana asta am meteo azi si vineri. Asta-seara sunt MC la lansarea Audi A5 in Romania la Cuba Republica del Sol (sunt chiar curios cum iese evenimentul asta dupa mai bine 12 ore de repetitii si schimbari de ultim moment – traiasca agentiile de advertising din Romania; NOT!). Oricum, va fi concert cu Alexandrina si Blazzaj, macar asta sa fie de bine. Joi dimineata MC la o conferinta de presa la Media Galaxy Unirea. Vineri seara Twice.

Iar sambata si duminica – doua zile la mare cu sotia mea si doi prieteni de-ai nostri. De-abia astept.