Feriti-va de “INVAZIA”

Chiar incepeam sa ma indoiesc de ascutimea spiritului meu critic. Citeam ultimele posturi pe care le-am scris si imi dadeam seama ca incepe sa puta a indulgenta pe aici pe la mine. Ei bine, nu! Pot sta linistit, coltii-s ascutiti si ghearele la fel.

“Invazia” este un gunoi de film din orice punct de vedere l-ai privi si oricat de mare fan Nicole Kidman sau Daniel Craig ai fi. Nici  nu stiu de unde sa incep. Povestea eterna a unui extraterestru nemilos care ne invadeaza trupurile intr-o maladie ce devine endemie mai repede decat isi pot da seama conducatorii nostri – (Bodysnatchers). Nu inteleg de ce au ales ei ca singura metoda de a transmite boala vomitarea pe viitoarea victima, probabil ca sa mai adauge un element scarbos la un film care, in afara de transpiratia solida a inoculatilor si de stadiul intermediar de “compresie celulara” care facea bolnavii sa semene cu niste Tutankamoni mumificati, nu mai da nici un alt semn de horror.

img2.jpg

Replici proaste si fumate, efecte speciale care nu mai sunt speciale, no sex, no jokes, no story. Exista o singura secventa de dialog savuros in film, intre un ceh si un rus, dar aia dureaza vreo 2 minute. N-are rost sa dati banii doar pentru secventa aia. Nicole Kidman  se dezbraca o singura data in filmul asta (ceea ce nu e neaparat rau, pentru ca incepe si ea sa intre in categoria ex-diva), iar atunci ramane in niste desuuri de mamaie.

Asa ca, daca va bate vreun gand, mai bine uitati-va la un documentar. Asta e un film varza!

    1. Tp. 13 November 2007
    2. danfintescu 13 November 2007
    3. RCN 13 November 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.