FIAR SINAIA – PRIMA ZI

Forumul International de Asigurari si Reasigurari este un eveniment-mamut, care cuprinde o echipa de productie de peste 80 de oameni. Timp de 4 zile si jumatate ei au grija de peste 500 de invitati, cazati in trei hoteluri. Peste zi se organizeaza conferinte, bilaterale, intalniri de afaceri. Serile sunt ocupate de evenimente.

La acest eveniment firma mea asigura functionarea unui “post de televiziune” cu circuit inchis, iar eu sunt MC seara si reporter ziua. Suntem vizionati pe 8 plasme, amplasate in toate centrele de interes ale evenimentului. Echipa de productie pe care am deplasat-o la fata locului munceste aproape non-stop, dat fiind faptul ca avem la dispozitie doar cateva ore pentru a monta imaginile filmate peste zi sau peste noapte.

In prima seara s-a deschis evenimentul cu un dineu oficial fastuos care a avut loc la Cazinoul din Sinaia. Speech-urile au fost urmate  de redeschiderea ad-hoc a cazinoului Sinaia. Jocul s-a prelungit pana dupa miezul noptii, cu o finala plina de patima, in care s-au intrecut cei mai norocosi dintre gambleri. Cei care nu joaca la cazino au avut ocazia sa-l vada la lucru pe Johannes, un foarte bun magician cu carti de joc. Admirabila ideea de a inchiria un cazino si a-l aduce intr-un alt spatiu. Prima impresie din partea organizatorilor este multumitoare, referitor la activitatea echipei mele. Asta nu poate fi decat de bine.

Astazi este prima zi de conferinte si programul a inceput la ora 8 dimineata. Seara va fi dedicata dansului latino si de data asta voi avea un mare ajutor din partea lui Wilmark, care va veni insotit de scoala lui de dans.