FIAR ziua a treia

Ieri a fost o zi cu doar doua conferinte, insa ele nu s-au desfasurat in acelasi loc. Ceea ce inseamna ca noi am avut de alergat intre Hotel Mara si Palatul Foisor. Am filmat mult, asta si din cauza ca producatorii forumului, clientii nostri, si-au dat seama ca pot folosi interviurile pe care le filmam acum si pentru alte ocazii.

Aseara a fost o seara tipic romaneasca la Hotel International. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost foarte greu sa-mi respect regilmul alimentar. E clar ca sunt roman, pentru ca imi lasa gura apa la toate felurile noastre traditionale si extrem de nesanatoase. Am cedat in fata unui mic si a catorva jumari, toate excelente. A fost o seara care mi-a iesit bine, din punct de vedere al spectacolului.

Astazi este o zi extrem de usoara, cu o singura conferinta de filmat la Palatul Foisor, cateva interviuri, iar seara se anunta furtunoasa, pentru ca avem un party intr-un club de aici din Sinaia, unde va canta si Miki. Clubul se numeste Fusion. Se preconizeaza concurs de dans si karaoke… ceea ce inseamna petrecere lunga.

Vineri eveniment Promoterm in Poiana Brasov.

Sambata revin in Bucuresti la Club Twice.