Fost-a jumate de Partyd @ Club Jou Jou Filiasi

M-am gandit mult daca sa scriu postul asta sau nu. Pentru ca, dintr-un punct de vedere, n-as prea avea ce scrie… Dar, pe de alta parte, prin el am ocazia sa mai teoretizez putin asupra entertainmentului, asa ca, io-te-ma ca m-am apucat, de dragul pedagogiei.

Mie nu-mi place sa ajung din masina direct la eveniment. Poate ca sunt eu demodat, dar am nevoie de o perioada-tampon in care sa ma ajustez la locul in care am ajuns, sa ma comut de pe drive-mode pe MC-mode. De data asta insa, ca si la Pitesti, n-am avut parte. Dupa ce mi-am lasat toata rabdarea pe ruta Pipera-Militari, ruta pe care l-am recuperat si pe amicul Olix din radio, dupa o autostrada care semana cu Calea Victoriei pe la 8 dimineata, am parcat in fata hotelului si am sarit direct la colegul Emil in masina si ne-am indreptat impreuna spre Filiasi.

Clubul e destul de ok pentru orasul in care se afla. Patronul, cu care ne-am imprieteni asta-vara in Ring (Costinesti), super-baiat de treaba. Lume insa, cam putina. Problema cu cluburile mari este ca ai nevoie de multa lume ca sa poti face cat de cat atmosfera. Un spatiu in care incap 1000 de oameni arata gol cu 200 in el. Iar acei 200 sunt putin pierduti. Prea sunt multe mese goale. Prea e vid si genune in jurul lor. Asa ca nu se misca. Sau o fac timid si fara chef. Cam asta era cazul si aseara. Doar ca, in plus fata de asta, am mai avut o problemuta…

Oamenii aia asteptau ceva de la noi. Sa cantam, sa ne dam de trei ori peste cap, sa… ceva. MC si DJ aveau si ei. Noi eram Partydul. Trebuia sa facem altceva. Si o vreme ne-am uitat unii la altii gales. Olix schimba ritmurile, eu le tot ziceam tot felul… In cele din urma s-au lamurit. Si s-au apucat de treaba. Adica de dans.

Si de-aici s-a dovedit inca o data ca nu exista publicuri care sa nu poata fi miscate. Ci exista entertaineri care renunta prea usor si prea repede. Orice public, chiar si unul captiv, poate fi adus la distractie cu conditia sa fii sincer, sa ai energie si sa vrei cu adevarat sa-i distrezi. Nu e vorba despre o lupta intre tine si ei, in care tu tre’ sa-i misti, iar ei rezista eroic si, desi in sinea lor s-ar distra, se tin batosi. Insa atata vreme cat tu nu-i convingi pe ei ca vrei sa-i distrezi, ei, culmea, nu se vor distra.

Dupa ce ne-am terminat treaba la Jou Jou, am dat o raita prin Craiova, intr-un club al carui nume l-am uitat, unde punea Emil Lassaria. Ca de obicei super-set… Ma rog, ce-am mai prins eu din el… M-am bucurat sa mai schimb cateva cuvinte si cu Dan Ene, prezent si el la fata locului.

Dupa vreo 5 ore de somn catatonic am luat drumul Bucurestiului, unde am tras repede meteo si m-am facut baiat gigea pentru petrecerea privata de la Hilton unde ma aflu acum.

Asta-seara Partydul On Tour live pe Kiss cu Olix, Ovidiu “Who’s Your Daddy” Stanescu si Alice, din club Jou Jou, Filiasi.

Saptamana viitoare, Partydul face iuresh in Club Decadence – Cluj, special guest: DJ Jonnessey.

  1. bek00letz 11 October 2009
  2. danfintescu 11 October 2009
  3. smaranda 11 October 2009
  4. Pingback: E frumos la Jou-Jou Filiasi » OLiX.ro 11 October 2009
  5. danfintescu 11 October 2009
  6. Fata din umbra 11 October 2009
  7. alina 11 October 2009
  8. andrei M 12 October 2009
  9. George 12 October 2009
  10. danfintescu 14 October 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.