Fost-a Partydul Kiss FM @ Club Skye Iasi

Pentru mine asta a fost prima editie a Partydului On Tour la care am participat cu adevarat si de la un capat la celalalt. La Craiova n-am fost deloc, pentru ca eram la Septemberfest, iar la Pitesti am aterizat direct in Pink Club de la Sinaia Forever.  De data asta, insa, sambata dimineata la ora 11:30, impreuna cu un Olix aproape la fel de somnoros cu mine, am purces la a invinge sute kilometri in masina mea cea proaspat recuperata din service.

Inainte de orice tre’ sa va spun ca amicul Olix este cel mai tare copilot pe care si-l poate dori cineva. Nu doarme, intretine o conversatie lejera, rade politicos la glumele soferului. Am descoperit asta inca de asta-vara, cand ne-am intors impreuna la ceas tarziu de noapte de la mare. Insa weekendul care tocmai s-a incheiat mi-a confirmat din plin.

Si-am ajuns la Iasi… Ne-am dus direct in club, ca sa facem probele. Nu stiu cati dintre voi au trecut prin experienta intrarii intr-un club inchis, la ceas de zi. E intunecos. Aerul e inchis, plin de mirosurile petrecerii de cu o seara in urma. Totul pare ciudat, parasit, trist. De obicei. Club Skye insa e unul dintre putinele cluburi care arata bine si inchis. E cald si primitor. Probele au mers repede si bine, astfel incat la mai putin de 30 de minute dupa ce Olix cel zambitor a decretat ca “merge treaba”, eram deja la hotel. Aci n-am fost noi tocmai incantati, ca era cam departe si cam cu nunta jos… dar n-ai ce-i face. Important e ca era curat si ca personalul s-a dovedit a fi foarte amabil.

Papa, nani, dupa care ne-am intalnit cu niste prieteni de-ai lui Olix la Time out, o cafenea foarte misto si destul de “fitoasa”. Foarte simpatici prietenii, usoara conversatia, cafeaua buna. La 22:30 eram in club. Evident, inca gol. Inca un set de probe, care au iesit si astea bine, dupa care ne-am asezat la un pahar de vorba cu colegii de la Kiss FM Iasi, DJ Line si MC Robinho. Bine, cu Robinho am vorbit mai putin. Sau el mai putin cu noi… Ca nu ne prea intelegeam. Rezidentii au inceput warm-up pe la 23:00, iar la 00:00 a inceput isteria.

club skye 2club skye 1

Intrebati orice artist din Romania, orice MC, orice trupa, orice DJ… raspunsul va fi acelasi. Iasiul are cel mai misto public din tara asta. Iar Partydul a reusit, sambata asta, sa scoata ce-i mai bun din cel mai bun public. 1000 de suflete au aderat cu abnegatie la petrecerea noastra, care a durat din nou pana la ora 4:00 A.M. A fost o atmosfera cum n-am mai vazut de foarte multa vreme. La un moment dat ma intrebam daca mai suntem sau nu in Romania, pentru ca lumea se distra exact ca afara: fara fitze, fara inhibitii, fara limite. Sa nu uit! DJ Line e taticu’ lor la scratch-uri. Din cate am inteles, vom avea un nou eveniment impreuna, in decembrie, la Bacau. De-abia astept. Tipul e chiar foarte tare.

Am dansat, am sarit, am urlat, am cantat cu totii impreuna. Iar dimineata, cu ultimele puteri, Olix si cu mine am conchis ca, cel putin pentru moment, Partydul On Tour este fan Club Skye din Iasi.

Iaca intreaga nebunie, exact asa cum a fost ea! Pentru download, aici. Tracklist aici (inclusiv warm-up set).


Partydul KissFM ed98 part2 – ON TOUR Club Skye Iasi
Asculta mai multe audio Muzica

Weekendul viitor avem mansa dubla la Club Joujou din Filiasi, care este al unui vechi prieten de-al nostru. Vineri Olix si cu mine facem party de incalzire, iar ostilitatile live pe Kiss FM vor fi tinute de Ovidiu Who’s Your Daddy sambata, impreuna cu Olix. Asta pentru ca eu am un eveniment privat contractat de foarte mult timp in Bucuresti.

  1. George 5 October 2009
  2. George 5 October 2009
  3. miriam957 5 October 2009
  4. Diana 6 October 2009
  5. yulik 6 October 2009
  6. George 6 October 2009
  7. andrei M 6 October 2009
  8. danfintescu 6 October 2009
  9. yulik 6 October 2009
  10. miriam957 6 October 2009
  11. barosano 9 October 2009
  12. danfintescu 11 October 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.