Fost-a Partydul @ Pink Club – Pitesti

M-am uitat pe harta, m-am gandit… nu era dom’le atat de mult din Sinaia la Pitesti. Ruta, clara: Sinaia – Targoviste – Gaiesti – Pitesti. Masina, buna, nemteasca. Mandea, mult mai odihnit decat in alte randuri. N-a fost atat de usor pe cat parea, pentru ca am uitat sa iau in calcul un element: cei peste 20 de mii de oameni de la Sinaia Forever, care nu i-au lasat pe cei de la Pasarea Colibri sa coboare de pe scena. Si uite-asa am pornit cu mai bine de o jumatate de ora  intarziere. Drept pentru care am intarziat. Iar mie nu imi place sa intarzii.

partyd pitesti

Pink Club e misto. Mic, foarte bine amenajat, e un club high class. Asta se vede si din pretul de la intrare, dar si din finisaje. Clubul a fost full. Lumea s-a distrat. Cei care lucrau acolo ne-au spus ca a fost o seara foarte tare.

partyd pitesti 2

Cand am ajuns, Olix punea deja muzica de vreo 40 de minute. Il ascultasem de pe drum, ca sa intru in the mood. M-am repezit de la volan direct in microfon si m-am apucat serios de treaba. Ce a urmat, a fost o super-petrecere, care ne-a tinut in direct pe Kiss FM pana la ora 4 dimineata. Moment in care eu, dupa doua evenimente in aceeasi zi, am capotat si m-am prabusit in somn (noroc ca era hotelul literalmente la doi pasi de club). Party-ul il puteti asculta aici.


Partydul KissFM ed97 part2 – ON TOUR Pink Club Pitesti
Asculta mai multe audio Divertisment