Galele Premiilor Pietei Asigurarilor

Si sa stiti ca si evenimentul a fost la fel de pompos ca si numele. In Sala Tronului din Palatul Regal, cu prezentare de moda, efecte video foarte noi si prezentatori imbracati in smoking. Deci da, si eu!

E altfel sa prezinti astfel de evenimente. N-ai nevoie de multa energie si de capacitatea de a improviza. Totul este pregatit minutios dinainte. Singurul lucru de care e nevoie este sa stii sa treci usor peste momentele care nu ies ca la repetitie. Publicul este unul binevoitor, desi poate putin cam inert cateodata. Cum la un astfel de eveniment s-ar vedea imediat ca sunt un profan (chiar daca am mai avut tangente cu evenimente din piata asigurarilor organizate tot de Media XPrimm), vioara intai a fost Sergiu Costache, jurnalist cu experienta mare in domeniu. Eu m-am rezumat la a cadenta evenimentul, a face cateva glume si a ii mai acorda lui Sergiu din cand in cand posibilitatea de a se mai odihni.

A fost din nou un eveniment care mi-a aratat ca un MC bun nu trebuie sa stie doar sa vorbeasca mult, ci (si cateodata asta e mult mai important), trebuie sa stie si cand sa NU vorbeasca.

  1. Miki 5 December 2007
  2. danfintescu 6 December 2007
  3. M. 6 December 2007
  4. danfintescu 7 December 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.