Ghinion sau ce?

Colega mea de la meteo era in concediu. Nu puteam lipsi nici macar o zi de la Prima. La Kiss FM mi s-a dat in sfarsit o sansa de a (re)incerca radio. Si nu oricum, ci in prime-time, pe slotul colegilor Carcotasi, atata vreme cat ei sunt in vacanta. Profesional zbarnaiam ca o sageata pornita din arcul lui Winnetou catre o scafarlie de redneck.

Carand doua damigene cu pinot gris si incercand sa prind un telefon in cadere, imi rup tendonul degetului mic de la mana stanga. Operatie, cusut, tija din metal in deget trei saptamani.

Imi duc masina la prima revizie si aflu ca trebuie inlocuita o piesa care costa 1000 de euro, care nu se poate deconta pe garantie si ca dureaza doua saptamani, timp in care masina trebuie sa ramana imobilizata.

Incerc si reusesc sa semnez un contract pentru internet mobil, ca deh, asta-i epoca in care traim. Numai ca un baiat deosebit de priceput de la serviciul aprovizionare sau sortare sau dracu’ sa-i pieptane, imi da o cartela sim gresita, cu care nu am ce face.

Odata cu mutarea intr-o casa noua, sotia mea descopera ca mi-a expirat pasaportul. Cum saptamana viitoare plecam in vacanta, trebuie facut altul nou. Ma duc la serviciul pasapoarte, unde se afla tot bucurestiul, plus inva vreo cativa rusi, provinciali, ucrainieni si probabil ca si ceva fantome. E cald, inghesuiala, mitocanie. Plec.

Ieri dimineata am deschis ochii cu teama, intrebandu-ma ce-mi mai poate aduce noua zi. Intre timp:

Colega mea s-a intors din concediu si s-a apucat harnicuta de treaba la meteo. Se pare ca sunt liber din punctul asta de vedere pana ma intorc eu din vacanta.

Degetul a reactionat ok. Maine imi scot firele, iar peste inca o saptamana scap si de tija. Deci revin la normal.

Masina nu este de fapt atat de grav pe cat se parea, ba de fapt ar s-ar intrevedea niste posibilitati de rezolvare. Si oricum, oamenii astia bestiali de la Kiss FM, mi-au gasit o masina cu care sa ma plimb in timp ce a mea era suspecta de cine stie ce mare defect.

M-am certat atat de tare cu un baiat de la relatii cu clientii de la compania mobila, incat l-am facut sa invete sa faca o operatiune noua si mi-a reprogramat cartela fara sa fie necesar sa ma mai duc eu la o reprezentanta si sa pierd si mai mult timp, fara sa fiu vinovat cu nimic pentru asta.

Azi am fost la pasapoarte dupa-amiaza. Nu era nimeni la coada. La ghiseu oameni draguti, cu care am glumit simpatic in aerul conditionat confortabil, mai ales ca afara e cod galben.

Acum stau comod intr-un bistro pe Dacia, asteptand sa treaca cele doua ore pana e gata pasaportul. Limonada cu miere a fost buna, la fel si cafeaua. E racoare, wi-fi-ul merge perfect. Am dormit dupa-amiaza si ma simt odihnit si bine-dispus.

Ghinion sau ce? Totul e sa nu te lasi batut.

  1. cristina karma 14 August 2008
  2. mihaela 14 August 2008
  3. Sirg 14 August 2008
  4. andreea remetan stancu 14 August 2008
  5. danfintescu 14 August 2008
  6. ioana 15 August 2008
  7. Daniela Cojocaru 15 August 2008
  8. delia 15 August 2008
  9. danfintescu 15 August 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.